Ana sayfa Dizi Haberleri Tüm dizilerine final yaptıran Show TV’nin kurtarıcı dizisi belli oldu!

Tüm dizilerine final yaptıran Show TV’nin kurtarıcı dizisi belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında artık dizi izlemek için yayında hiçbir proje yok… Cam Tavanlar, 8. ve final bölümü ile bu akşam yayınlandıktan sonra kanalın hiçbir dizisi kalmıyor… Sadece Şahsiyet isimli yıllar önce puhutv için çekilen ve Emmy en iyi erkek oyuncu ödülünü Haluk Bilginer’e kazandıran dizinin bir kaç bölümü kaldı…

Ramo, Arıza, Kuzey Yıldızı, Alev Alev ve Çukur dizileri ile geride bıraktığımız kış döneminde adeta şov yapan kanal, yaz için ise Kahraman Babam ve Cam Tavanlar’ı ekrana getirdi. Her iki dizi de sekiz bölüm sürebildi ve reytinglerinin düşük olması nedeniyle yayından kaldırıldı.

Show TV’nin yeni sezonda güvendiği ve reyting getirmesine garanti gözüyle bakılan dizisi ise Yalancı olacak. Burçin Terzioğlu ile Salih Bademci ikilisini başrolde buluşturan yeni dizi için hazırlıklar tamamlandı. Cuma günü dizinin ekibi sete çıkarak çekimlere başlayacak. Ayrıca ilk fragmanın da çok yakında ekranda yer alması bekleniyor.

Tüm dizilerine final yaptıran Show TV'nin kurtarıcı dizisi belli oldu! 7

Süreç Film tarafından titizlikle hazırlanan Yalancı dizisinin kadrosu da çok dikkat çekiyor. Bir okul öğretmeninin öğrencisinin babası ile yemeğe çıkması ve yaşanan kötü olaylar sonrasında yaşanacak adalet süreci Yalancı dizisinin konusunu oluşturuyor.

İngiliz yapımı olan The Liar uyarlaması olan Yalancı güçlü bir hikayeye sahip. The Liar, 2017 ile 2020 yılları arasında yayınlandı ve büyük bir ilgi gördü. The Liar dizisinde 21. yüzyılda yaşanan cinsiyet, kimlik siyaseti, aile hayatı ve yozlaşmış düzenbazlıklar ekrana gerçekçi bir şekilde taşındı. Yalancı dizisinin de amacı bunun güçlü bir yansımasını Türk izleyiciler için sunmak olacak.

İşte Show TV’nin kurturacısı olarak görülen Yalancı dizisinin tam kadrosu ve karakterleri:

Burçin Terzioğlu (Deniz),
Salih Bademci (Mehmet Emir),
Hazal Türesen (Yasemin),
Şahin Irmak (Okay Demir),
Efsane Odağ (Görkem Yücel),
Murat Kılıç (Erdal Savaş),
Serkan Tınmaz (Arif Gezer),
Fatih Berk Şahin (Doruk Gürsoy),
Öyküsu Özyürek (Lorin),
Emir Çubukçu (Ahmet),
Cemal Toktaş (Murat),
İmer Özgün (Canan),
Ozan Ayhan (Yavuz),
Gizem Soysaldı (Tuğba),
Mesut Yılmaz (Ali),
Doğa Karakaş (Ayaz),
Sema Çeyrekbaşı (Türkân),
Ali Kayra Kul (Derin)