Ana sayfa Dizi Haberleri Hayranları büyük bir merakla bekliyor! Elçin Sangu geri mi dönüyor?

Hayranları büyük bir merakla bekliyor! Elçin Sangu geri mi dönüyor?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Barış Arduç’la birlikte rol aldığı Kiralık Aşk dizisiyle büyük bir hayran kitlesi edinen Elçin Sangu, uzun süredir herhangi bir projede yer almıyor. Ancak Sangu’nun bir süredir bir projede yer alacağı söylentileri ortalıkta dolaşıyor. Eğer anlaşma sağlanırsa Elçin Sangu bomba gibi bir projeyle ekranlara geri dönecek.

Aslında opera eğitimi alan 35 yaşındaki güzel oyuncu, Kiralık Aşk’tan önce birçok başarılı projede yer aldı. Oyunculuğa ilk adımını Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizide canlandırdığı Jale karakteriyle adım atan Elçin Sangu, Sen de Gitme, Aşk Kaç Beden Giyer, Bir Aşk Hikayesi ile Kurt Seyit ve Şura dizilerinde rol aldıktan sonra Kiralık Aşk dizisinde yer aldı.

Hayranları büyük bir merakla bekliyor! Elçin Sangu geri mi dönüyor? 8

Sangu’nun başrolü Barış Arduç’la paylaştığı dizi o kadar çok tutuldu ki Kiralık Aşk’ın hayranları Türkiye sınırlarını aştı. Hatta Türk dizilerinde dönüm noktalarından biri oldu.

Ancak Sangu’nun Kiralık Aşk’tan sonraki projeleri bir türlü tutmadı. Çok güçlü oyuncu kadrosuyla ve büyük bir iddiayla gelen Çarpışma dizisi reytinglerden kötü sonuç aldı. Keza arkasından gelen İyi Günde Kötü Günde dizisi de…

Hayranları büyük bir merakla bekliyor! Elçin Sangu geri mi dönüyor? 9

Ancak hayranları Sangu’yu çok özledi. Ve artık bir an önce onu ekranlarda görmek istiyor. Sangu’dan güzel bir haber geçen hafta gündeme düştü. Buna göre Elçin Sangu, Yalancı ve Mumları dizisi için Med Yapım’la görüşüyor.

Mistresses (Metresler) isimli yabancı dizinin uyarlaması olan Yalancı ve Mumları için şimdiye kadar anlaşılan isimler çok etkileyici oyuncular olarak dikkat çekiyor. Ceren Moray, Feyyaz Duman, Şafak Pekdemir ve Burcu Gölgedar ile anlaşmalar yapıldı.

Henüz hangi kanalda yayınlanacağı belli olmayan dizinin dört kadının hikayesini anlatıyor. 30’lu yaşlarındaki dört kadının hayatlarını ve karmaşık ilişkilerini konu alan dizinin orijinali 12018 yılında Güney Kore’de yayınlanmıştı.