Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam dizisi sadece reytingleri değil, youtube’u da fena sallıyor!

Aşk Mantık İntikam dizisi sadece reytingleri değil, youtube’u da fena sallıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ekranının en başarılı yapımı olarak görülen Aşk Mantık İntikam dizisinin başarılı performansı göz kamaştırıyor… Dizinin reytingleri, televizyona yönelik azalan izleyici ilgisine rağmen bir hayli iyi geliyor. Kış dizilerinin elde edemediği reytingleri yaz günlerinde almayı başaran Aşk Mantık İntikam, bu dönemin en başarılı yapımı oldu.

Cuma akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Aşk Mantık İntikam’ın şimdiye kadar yayınlanan 6 bölümü yüksek bir ilgi gördü. Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisine olan ilgi giderek artıyor. Sosyal medya platformlarında da dizinin güçlendiğini görebilirsiniz.

Instagram, Twitter ve youtube başta olmak üzere dizi hayranları milyonlarca beğeni, yorum ve paylaşım yaparak diziyi öne çıkartmaya devam ediyor. Dizinin fragmanları gecikince hemen isyan eden hayranlar, sosyal medya üzerinden de Aşk Mantık İntikam’ın yayılmasına aracılık ediyor.

Romantik komedi dizisinin fragmanlarına gösterilen ilgi de müthiş… Aşk Mantık İntikam’ın 750 binin üzerinde youtube abonesi bulunuyor. Dizinin kanalında yayınlanan sahneler yüzbinlerce kez izleniyor… Fragmanlar ise milyonlarca kez izleniyor…

Örneğin dizinin 7. bölümünden 1. fragman 4 gün önce paylaşıldı ve 4 milyona yakın görüntülenme elde etti. Dizinin 7. bölümünden 2. fragman da dün paylaşıldı ve 24 saat içerisinde 2 milyondan fazla görüntülenme elde edildi.

Aşk Mantık İntikam dizisi sadece reytingleri değil, youtube'u da fena sallıyor! 7

50 bin beğeni alan ve 3 bile yakın yorum yapılan yeni fragmana gösterilen ilgi, dizinin youtube trendler listesinde yer almasını da sağladı. Aşk Mantık İntikam dizisinin 7. yeni bölümü 6 Ağustos Cuma akşamı yayınlanacak. Yeni bölüm öncesinde izleyiciler hem heyecanlı hem de çok meraklı. İşte yeni bölümden yeni görüntüler: