Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tüm yaz boyunca Güldür Güldür Show izledik!

Tüm yaz boyunca Güldür Güldür Show izledik!

tarafından ker_def
Televizyon ekranlarında Güldür Güldür Show ve eski versiyonları sürekli olarak yayınlanmakta…

5’er Beşer ismi ile atv’de başlayan skeç programı daha sonra Star Tv ekranında İnsanlar Alemi olarak gelmişti. 2013 yılında ise Fox’ta Güldür Güldür Show izleyici ile buluşmuştu. Şimdilerde Show TV ekranının gözdesi durumundaki bu skeç programı bir hayli beğeniyle takip edilmekte.

Ancak yaz boyunca bazı kanallarda sürekli yayında olması da ilginç bir durum yaratmakta.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, “Tüm yaz boyu Güldür Güldür’ başlıklı yazısında şu detaylara dikkat çekmekte:

“Bu oyuncular bizi 2012 yılından beri güldürüyor. Arşivleri altın değerinde! Kimin elinde varsa, tepe tepe kullanıyor. İlk proje ‘5’er Beşer’ ile atv… Sonra Star TV’de ‘İnsanlar Alemi’, 2013 yılında ise FOX’ta ‘Güldür Güldür Show’ ismiyle ekrana geldi. Sonra Show macerası… Şu sıralar kanalın gözdesi… Tüm yaz boyu ‘Güldür Güldür’ izledik dersek, yalan olmaz. Haftanın dört günü yayındaydı. Bununla da kalmıyor, TV8 kanalında da benzer durum. Orada da haftanın üç günü bu ekibin ‘5’er Beşer’leri yayınlanıyor. Ne izleyeyim dediğim zaman dilimlerinde, çokça bu program imdada yetişmedi dersem, yalan olur.”