Ana sayfa Dizi Haberleri Tuna ve Deniz’i köşeye sıkıştıran sürpriz tanık! Şahin Tepesi dizisinde şoke eden ölüm!

Tuna ve Deniz’i köşeye sıkıştıran sürpriz tanık! Şahin Tepesi dizisinde şoke eden ölüm!

tarafından ker_def

Ay Yapım imzalı ‘Şahin Tepesi’nin dün akşam ekranlara gelen bölümünün final sahnesinde Tuna ve Deniz’i Mithat’ı göle atarken gören sürpriz tanık tüm dengeleri alt üst etti. Efe ve Verda’nın yakınlaşması ise yeni bir fırtınanın habercisi oldu.

Senaryosunu Melek Gençoğlu’nun kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Hilal Saral’ın üstlendiği ‘Şahin Tepesi’nin dün akşam yayınlanan bölümünde final sahnesi nefesleri kesti. Tuna ve Deniz’i, Mithat’ın öldürüldüğü gece gölde gördüğünü sanan Arif, ikisini gece yeniden göl kenarında hararetli şekilde konuşurken görünce bundan emin oldu.

Tuna ve Deniz'i köşeye sıkıştıran sürpriz tanık! Şahin Tepesi dizisinde şoke eden ölüm! 7

Polise gitmek üzere hamle yapan Arif’i, Tuna ve Deniz durduramazken, yolda giderken öldürülmesi ekran başındakileri şoke etti. Melek ve Demir’in bulduğu Arif’in son sözlerinin “O ikisini gördüm” olması ise akıllarda soru işaretleri yarattı.

İşte, Tuna ve Deniz’in Arif’le yüzleştiği final sahnesi:

Entrika ve aşk dolu bölümde izleyiciler #küllerindendoğmak etiketiyle sosyal medyadan yorumlarını paylaştılar. Özellikle Efe ve Verda’nın sahnelerinin çok konuşulduğu bölümde ‘Şahin Tepesi’, yayının ardından bile uzun süre TT’de kaldı.

EFE VE VERDA ARASINDA İLK AŞK KIVILCIMI

Deniz’i evden kaçarken gören Verda, Efe’ye bu durumu söylerken ikili Deniz’in peşine düştü. Deniz’i dağ evinde bulan Efe ve Verda arasında romantik anlar yaşandı. Ancak Tuna’nın dağ evine gelmesi ve Verda’yı da orada görmesi gerilimi tırmandırdı. Verda’nın, Efe’nin peşinde olduğunu düşünen ve ona karşı acımasızca konuşan Tuna, oğlu Efe’yi karşısında buldu. Annesinin bu davranışı karşısında Efe, Verda’yı yalnız bırakmadı.

Melek’in Şeb-i Verda’yı kurtarma çabalarını engellemeye çalışan Tuna, büyük bir sürprizle karşılaştı. Melek’in yeni ortağının bu kararından vazgeçmesini sağlayan Tuna, Melek’in beklenmedik hamlesi karşısında şoke oldu. Melek’in, Tuna, Demir, Efe ve Ceylan’ın karşısında yeni ortağının Erkan olduğunu söylemesi herkesi şaşırttı.

‘Şahin Tepesi’, yeni bölümüyle 21 Aralık Cuma saat 20:00’da Atv’de ekranlara gelecek.