Ana sayfa TV Programları Türk Kalp Vakfı’ndan ”İyi Kalplilik” sergisi – Müge Anlı ile Tatlı Sert 5 Şubat 2019

Türk Kalp Vakfı’ndan ”İyi Kalplilik” sergisi – Müge Anlı ile Tatlı Sert 5 Şubat 2019

tarafından ker_def

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 5 Şubat Salı günü ekrana gelen bölümünde önemli konu başlıkları vardı. Anlı ve ekibinin gündeme taşıdığı konu başlıkları şöyleydi: Türk Kalp Vakfı’ndan ”İyi Kalplilik” sergisi… Palu ailesi için kamu davası… ”Annemin kabri bana yakın olsun”… Hollandalı anne kızlarını aramaya devam ediyor… Hüzünlü doğum günü… Kerem, hiç görmediği annesini bulmak istiyor….

Başlıktaki konuyla ilgili bilgileri videodan izleyebilirsiniz.

Türkiye’nin konuştuğu Palu Ailesi ile ilgili son dakika gelişmesini Müge Anlı verdi! Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı korku ailesinin tüm fertlerine kamu davası açtı! Kocaeli’de 2008 yılında kızı Melike ile kaybolan Meryem Tahnal ile ilgili olarak genç kadının ailesi tutuklanmıştı.

Müge Anlı’nın 10 yıl sonra dosyasını açtığı cinayet dosyasında yaşanacak gelişmeler merakla bekleniyordu. Müge Anlı, canlı yayında son dakika bir gelişmeyi duyurdu. Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın korku ailesi olarak anılan Palu Ailesi’ne kamu davası açtı.

Başsavcılıktan yapılan açıklamada; “Kamuoyunda “Palu Ailesi Olayı” olarak bilinen ve Körfez Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmanın tamamlanması nedeniyle hazırlanan fezleke Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilmiş, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan inceleme neticesinde kamu davası açmaya yeterli delil olduğu görülmekle; şüpheliler hakkında iddianame hazırlanmıştır” denildi.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor…