Ana sayfa Dizi Haberleri Tutmayan Kanal D dizisi, ekrana baştan aşağıya değişerek dönüyor!

Tutmayan Kanal D dizisi, ekrana baştan aşağıya değişerek dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – İyi Aile Babası isimli aile komedisi dizisi Kanal D ekranında toplam 4 bölüm olarak yayınlandı. İlk bölüm reytingleri iyi gelmişti. Zira izleyiciler güzel bir komedi yapımı arıyor ama bulamıyordu. Kanal D, açığı iyi gördü ama İyi Aile Babası hem tam hazır değilken ekrana sürülmüştü hem de replikler pek de izleyicileri tatmin etmemişti.

İlk bölüm iyi reyting gelse de sonraki 3 bölüm düşüş sürdü ve normalde finale giden dizi için şaşırtan bir karar alındı. Senaryosu Birol Güven’e emanet edilen İyi Aile Babası dizisinde büyük bir değişim yaşandı.

Birol Güven, öncelikle dizinin konseptini değiştirdi. Yeni oyuncu olarak da Naz Elmas hikayeye geldi ve ortalığın biraz karışacağı havası verildi. Dizinin ismi de Babam Çok Değişti olarak yenilendi. Şimdi de bu yeni konseptin izleyiciler tarafından deneyimlenmesi beklenecek…

7 Ocak Perşembe akşamı Kanal D ekranında yayınlanacak olan Babam Çok Değişti dizisinin fragmanı paylaşıldı.

Konsept tamamen değiştiği için bir çok kişi fragmana şaşırdığını belirtiyor. Tabii ki oyuncular aynı kaldı. Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon, Timur Acar başrolde yer almaya devam ediyor.

Eslem Akar, Bahar Süer, Berke Üsdiken, Ecrin Su Çoban, Berat Efe Parlar, Beste Bereket ve Rukan Demir gibi isimler de yapımda rollerini sürdürüyor. En önemli sürpriz ise Naz Elmas’ın yeniden ekrana dönüşü olacak.

İşte baştan aşağıya yenilenen Babam Çok Değişti dizisinin fragmanı: