Ana sayfa Sosyal Medya Engin Öztürk ve Aybüke Pusat’ın 50 M2 dizisi öyle etkili geliyor ki, beklediğiniz den çok daha iyi!

Engin Öztürk ve Aybüke Pusat’ın 50 M2 dizisi öyle etkili geliyor ki, beklediğiniz den çok daha iyi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te 27 Ocak’ta yayınlanacak olan 50 M2 isimli dizinin fragmanı adeta yakıyor… Engin Öztürk, Aybüke Pusat ve Cengiz Bozkurt’un başrollerinde yer aldığı dizinin yeni fragmanı yayınlandı ve izleyicileri bir hayli etkiledi.

Geçmişini arayan bir adam olarak ekrana gelecek olan Engin Öztürk, etkili performansı ile dikkatleri bir kez daha üzerine çekecek. Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizide Barış karakterine hayat veren oyuncu, haftanın 5-6 günü yoğun bir tempoda çalışıyor.

50 Metrekare dizisi için de Pandemi öncesinde büyük emek veren ekip, çekimlerin bir süre durmasından sonra yaz aylarında yeniden sete çıkarak kalan sahneleri tamamlamıştı. Dizinin fragmanı etkileyici sahnelerle dolu.

Engin Öztürk ve Aybüke Pusat'ın 50 M2 dizisi öyle etkili geliyor ki, beklediğiniz den çok daha iyi! 7

8 bölümden oluşan dizinin senaristi Burak Aksak… Leyla ile Mecnun dizisiyle de bilinen oyuncu, 50 M2 dizisinde de absürt nitelikli komedi sahneleri serpiştirdi.

Selçuk Aydemir’in güçlü yönetmenlik tecrübesini yansıttığı her sahnede kendini gösteriyor. Dizide etkili bir kadro göreceksiniz. Kürşat Alnıaçık, Tolga Tekin, Yiğit Kirazcı, Özgür Emre Yıldırım, Tuncay Beyazıt, Tuğçe Karabacak, Hasan Yalnızoğlu, Murat Kılıç ve Gürkan Uygun yapımda yer alan isimler arasında bulunuyor.

İşte dizinin konusu:

İkinci bir şansı elde etmek kolay ama onu değerlendirmek sanıldığından daha zordur. Gölge, kendisini büyüten Servet Nadir’in kirli işlerini yapmaktadır. Çocukluğuna dair hiçbir şey hatırlamayan Gölge, kendisini geçmişe bağlayan fotoğrafın peşinde koşmaktadır.

Fotoğraftakilerin kim olduğunu araştırdıkça aslında bir yalanın içinde yaşadığını anlar. Servet Nadir’in sırlarıyla beraber kaçan Gölge, Güzelce Mahallesindeki 50 metrekarelik terzi dükkanına sığınır. Mahalleli onu ölen terzi Adil’in oğlu Adem zanneder.

Karanlık geçmişinin köşeye sıkıştırdığı Gölge’nin gidecek başka bir yeri yoktur ve yeni kimliğiyle 50 metrekarelik terzi dükkanında yaşamaya başlar. Ne kadar zorlu olsa da mahalle Gölge’yi, Gölge de mahalleyi değiştirecektir.