Ana sayfa Dizi Fragmanları Tutunamayanlar 7 Ocak’ta TRT1 ekranına geliyor, ortalık şenleniyor!

Tutunamayanlar 7 Ocak’ta TRT1 ekranına geliyor, ortalık şenleniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damgasını vuran Absürd Komedi dizisi Leyla ile Mecnun hala akıllarda. TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşması beklenen Tutunamayanlar dizisi de bir absürd komedi olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizinin ilk bölümü 7 Ocak Salı akşamı yayında olacak. Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz hafta salı günleri yayınlanan Elimi Bırakma final yapmıştı. Tutunamayanlar bu dizinin yerine gelecek.

Yapımcılığını İstanbul Medya Akademisi ve Neden Film’in üstlendiği, senaryosunu Mustafa Karataş ve Osman Nail Doğan’ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu’nun oturduğu Tutunamayanlar dizisi, 60 dakika olarak planlanan absürt komedi yapımı.

Son yılların parlayan yıldızlarından Doğu Demirkol ve Ece Çeşmioğlu’nun başrollerini paylaştığı dizide, usta oyuncu Zafer Algöz ile birlikte Şinasi Yurtsever, Asuman Dabak, Bora Akkaş, Hande Katipoğlu, Barış Yıldız, Yeliz Kuvancı, Bülent Çolak gibi iddialı isimler yer alıyor.

Tutunamayanlar 7 Ocak'ta TRT1 ekranına geliyor, ortalık şenleniyor! 7

Asuman Dabak dizide Doğu Demirkol’un annesini oynayacak. Oyuncu dizi hakkında şöyle konuştu: “Hayatımdaki en hızlı iş olacak diyebilirim. Her şeye çok hızlı başladık. Leyla ile Mecnun’da da Ali Atay’ın oynadığı Mecnun karakterinin annesini canlandırıyordum, bu dizide ise Doğu Demirkol’un oynadığı Tarık karakterinin annesini canlandıracağım.”

Peki nasıl bir dizi? İşte Genel Hikaye:

Hayatı boyunca hiç çalışmamış ve çalışmaya da niyeti olmayan Tarık (Doğu Demirkol) gittiği bir iş görüşmesinde, çok zenginken babasının işlerinin kötü gitmesi nedeniyle her şeyini kaybeden İrem’e (Ece Çeşmioğlu) aşık olur. Gidecek yeri olmayan İrem, Tarık’ın davetiyle yaşadığı mahalleye gelir ve mahalledeki kitap kafede çakışmaya başlar. İrem’in hayali başarılı olmak, kendi işini kurmak ve bir gün tekrar eski günlerine dönebilmektir.

İrem’i etkilemenin yolunu iş kurmaktan geçtiğini gören Tarık ise bir gün tutucu ve vizyonsuz İlham Perisi İlhan’la (Zafer Algöz) karşılaşır. İlham Perisi’nin verdiği fikirlerle hepsi başarısız olacak olan birbirinden eğlenceli iş girişimlerine atılır.