Ana sayfa Dizi Haberleri Tutunamayanlar dizisi böyle bir hatayı nasıl yapar!

Tutunamayanlar dizisi böyle bir hatayı nasıl yapar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Tutunamayanlar, başarılı performansı ile Salı akşamlarının alternatif yapımlarından birisi olmayı başardı. Absürd komedi olarak öne çıkan Tutunamayanlar’da Zafer Algöz, Doğu Demirkol, Ece Ceşmioğlu, Asuman Dabak ve Şinasi Yurtsever gibi önemli isimler bulunuyor.

Her hafta yeni bölümü heyecan ve merakla beklenen Tutunamayanlar dizisinin 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısı ile yayınlanan tanıtımında tam da tüketim toplumuna özendirme adımlarının atılması sosyal medyada tartışma yarattı.

Birçok izleyici, “Kapitalizmin hain oyununa düşmem istesen de düşmem”diye yorum yapan Tutunamayanlar hayranları,bu yayından hiç memnun olmadıklarını belirten ifadeler kullandılar.

Bir İzleyici, “Tüketici bir toplum yaratmak istiyorlar kapitalist sistemin çarkları tıkır tıkır işliyor. Tarık yine efsane bir tespit ve gönderme olmuş anlayana” yorumunda bulundu.

Dizinin bazı takipçileri ise ekibin 14 Şubat ile dalga geçtiklerini düşündüklerini belirten yorumlar yaptı. Ancak genel algılama tüketim toplumuna özendirme olarak anlaşıldığı yorumlardaki tepkilerden anlaşılıyor.İşte Tutunamayanlar dizisindeki o görüntüler: