Ana sayfa Dizi Fragmanları Doğduğun Ev Kaderindir tam mutlu etmişken yine ters köşe yaptı!

Doğduğun Ev Kaderindir tam mutlu etmişken yine ters köşe yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – tv8 ekranlarında Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ilk 6 bölümü yayınlandı. Dizinin izleyicileri Zeynep ve Mehdi’nin yeniden birleşmesi ve yeniden mutluluk tabloları gördüğü bir sırada aslında Zeynep’ün yüzünün öyle kolay kolay gülmeyeceğini 7. bölüm fragmanı ile öğrendi.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’u başrolde buluşturan dizinin 7.bölüm fragmanında Benal, çocuğu doğurmaya karar veriyor. Konu Mehdi’ye de söylenmiş olabilir. Mehdi’nin Benal ile aralarında bir şey olmasının mümkün olmadığını söylediği anlarda Zeynep içeri giriyor. Onları duydu mu, herkes merakta…

Zeynep ile Mehdi tam mutlu olmuşken ortaya çıkacak olan çocuk meselesi yine Zeynep’in gözyaşları olarak geri dönecek. İzleyiciler “Bu Zeynep’in yüzü hiç gülmeyecek mi,hep mi ağladı bu kız. Mehdi ayıkla pirincin taşını” diye sosyal medyada yorumlarda bulunuyor.

Doğduğun Ev Kaderindir tam mutlu etmişken yine ters köşe yaptı! 7

Mehdi karakterinin çocuğuna sahip çıkıp çıkmayacağı da önemli bir sınav olarak nitelendiriliyor. İzleyiciler yaşanacak tüm gelişmelerin sonunda Zeynep’e gözyaşı ve umutsuzluk olarak dönecek olmasına üzülüyor.

Bir izleyici yaşadığı hayal kırıklığını şu sözlerle anlattı: “Hay böyle gidişata. Tam aile oldular derken, darman duman ettiniz.”

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 19 Şubat Çarşamba günü yayınlanacak yeni bölümünden ilk fragmanı videoda bulabilirsiniz.