Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisinde görenlerin inanamadığı sahne!

Benim Adım Melek dizisinde görenlerin inanamadığı sahne!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Benim Adım Melek dizisi başarılı performansı ile adından söz ettiren yapımlar arasında yer alıyor. Nehir Erdoğan ve Kutsi’yi başrolde buluşturan dizide, senaristlerin 180 derece dönüşü izleyicileri çok mutlu etti.

Bu dönüş, Defne karakteri üzerinde gerçekleşti. Funda’nın oyunlarına gelen ve Ömer ile ayrı düşen Defne, izleyicileri adeta deli etmişti. Bir anda Rabia Soytürk’ün hayat verdiği Defne karakteri dizinin sevilmeyen ismi olarak öne çıkmıştı. Ancak 21.bölümde her şey tam tersine dönüyor.

Defne yeniden Ömer’e dönecek. İkili için mutluluk veren gelişmeler de yaşanacağı fragmanda görülüyor. İzleyiciler ise Defne’nin yeniden eski haline dönmesinden çok memnun olduklarını sosyal medyada yaptıkları yorumlarla gösteriyor.

“Sonunda güzel bir fragman gördük, inşallah Defne ile ömer ayrılmaz” diye yorumda bulunan dizi takipçileri, Alpa ve Funda’nın kötülüklerinin de ayaklarına dolanmasını istiyor.

“Ben mi yanlış gördü, iyi şeyler mi oluyor yoksa hayal mi bu fragman” şeklinde yorumda bulunan bir dizi hayranı da inanamadığını belirtiyor. İşte Benim Adım Melek dizisinin 21. bölüm fragmanı: