Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tutunamayanlar dizisi ekrana tutunamadı ama yenisi yolda! Caner Şahin’e teklif var!

Tutunamayanlar dizisi ekrana tutunamadı ama yenisi yolda! Caner Şahin’e teklif var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Geçtiğimiz yıl TRT1 ekranında yayınlanan absürt komedi dizisi Tutunamayanlar, devam edecekmiş izlenimi verilmiş ama sonrasında ekranlarda yer almamıştı…

Doğu Demirkol, Ece Ceşmioğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı Tutunamayanlar dizisinin devam ettirilmemesi izleyicileri çok üzmüştü. Ancak dizinin reytinglerinin de çok iyi olmadığını hemen aktarmak lazım.

Tutunamayanlar dizisinin yapımcısı olan Neden Film yeni bir proje üzerinde çalışıyor. Yeni TRT 1 için çekilecek olan yeni diziyle ilgili bilgileri gazeteci Birsen Altuntaş paylaştı. Dünya Hali isimli yeni dizi yine bir komedi yapımı olacak. Ancak bu sefer sürenin 50 dakika ile sınırlandırılması kararı alındı.

Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu’nun yönetmenliğini yapacağı dizi için görüşülen isimlerden birisinin Caner Şahin olduğu ortaya çıktı. Şahin en son Star TV ekranında final yapan Seni Çok Bekledim dizisinde Selahattin karakterine hayat vermişti.

2016 yılından bu yana ekranda olan oyuncu, Babam ve Ailesi isimli dizideki Kadir rolü ile tanındı. Nefes Nefese’de Salih olarak sivrilen oyuncu, Kuzgun dizisinde ise Kartal Cebeci karakterine hayat vermişti.

Dünya Hali isimli dizinin hikayesini ise Osman Nail Doğan, Murat Kaman ile İdris Meydi yazıyor.