Ana sayfa Dizi Fragmanları Akrep dizisinde ahlaksız teklif olay olur!

Akrep dizisinde ahlaksız teklif olay olur!

tarafından ker_def

STAR TV’nin, 1441 Productions imzalı beğeni ile izlenen dizisi ‘Akrep’, 20’nci bölümüyle ekrana geldi. Ayşem’i de kaybettiğini fark eden Ferda, konuşmak için Perihan’ın yolunu kesti. Tartışmadan sonra Perihan birden baygınlık geçirdi. Ferda, vicdanını dinleyip Perihan’ı öylece bırakmadı ve hastaneye yetiştirdi. Yapılan tetkiklerden sonra Perihan pankreas kanseri olduğunu, üstelik çok az bir ömrü kaldığını öğrenince yıkıldı.

Perihan’ın Ferda ve Ahmet tarafından tehdit edildiğini buluştukları restoranın güvenlik kamerası kaydından öğrenen Ayşem, bu kez ne annesini ne babasını affedebildi. İkilinin hisselerini elinden almaya kararlı olan Ayşem, Perihan’la beraber hareket ederek Gevher İlaç’ın yeni avukatı oldu.

Ferda, ‘Emgen’ soyadı ile birlikte kendisini adeta baştan yarattı. Yeni bir ev tutup Ahmet ve kızları ile birlikte yeni bir hayata adım atmak için çabalarken, Ahmet’e de telli duvaklı gelin olmak istediğini söyledi. Ancak Merve ve Ayşem bu evliliğe karşı çıktılar ve düğüne gelmeyi kabul etmediler. Öte yandan Ferda, kimseyi dinlemeden şirkette Perihan’ın masasına kuruldu.

ŞAHİN ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTU

Şahin, özgürlüğüne kavuşabilmesi için Perihan’ın Ferda ile yaptığı anlaşmayı öğrenince kendini suçlu hissetti. Ayşem, Hakan’ın yerini ihbar eden telefonun Ahmet’in adamlarının birine ait olduğunu tespit edince Şahin beraat etti.

AHMET’TEN DURU’YA AKIL ALMAZ TEKLİF!

Ahmet, Aras’ın hayatına karşılık Duru’ya kendi emirlerini uygulatmaya çalıştı ve Duru’yu kendisiyle yemeğe çıkmaya zorladı. Duru, korkuyla Aras’ı aradı ancak bir türlü ulaşamadı. Efe’nin evinin önünde nöbet tutan Ahmet ise Aras’ı Efe’nin evinden çıkarken görünce peşine düştü. Kovalamaca soluksuz devam etti ancak Aras, izini kaybettirmeyi başardı. Ardından Ahmet yemekte Duru’ya akıl almaz bir teklifte bulundu. Kendisiyle otelde tek bir gün geçirecek, ardından Aras’ı da onu da rahat bırakacaktı.

ARAS, DURU VE AHMET’İ OTELDE YAKALADI

Efe, Ahmet ve Duru’nun buluşmasını görünce dayanamayıp her şeyi Aras’a anlattı. Duru Ahmet’in teklifini kabul edip otele giderken, Aras da durmadı ve o da otele gitti. Duru’yu Ahmet’in odasına girerken görünce sinirle silahına davrandı.

‘Akrep’ heyecan dolu yeni bölümüyle perşembe Star TV’de!