Ana sayfa Dizi Haberleri Tutunamayanlar ekranda tutunamadı Doğu Demirkol yeni dizi hazırlığına başladı!

Tutunamayanlar ekranda tutunamadı Doğu Demirkol yeni dizi hazırlığına başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -TRT1 ekranlarında izleyicilerle geçen yıl buluşan Tutunamayanlar dizisi, birçok izleyicinin ilgisini çekmişti. Dizide Ece Ceşmioğlu ile birlikte başrolde yer alan Doğu Demirkol, yeteneklerini sergileme fırsatı bulmuştu.

Pandemi döneminde de farklı bir tarzla ekrana gelen Tutunamayanlar Çevrimiçi de farklı bir konsept olarak ekranda yer aldı ve daha çok Doğu Demirkol’un stand-up çalışması şeklinde ekrana yansıdı… Ancak proje adeta yarıda kaldı ve TRT1 izleyicileri Tutunamayanlar’ı yeni sezonda da ekranda görmek istese de proje devam etmedi.

Doğu Demirkol ise bu gelişmelerin ardından ününe ün kattı ve yeni diziler için de kollarını sıvadı. Sahne performansıyla da hayranlarından büyük ilgi gören oyuncu, şimdilerde sahneye çıkamamanın verdiği boşlukta yeni bir dizi hazırlığı içinde.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Doğu Demirkol, BluTV ile anlaşma yaptı. Dijital bir dizi hazırlığı içinde olan oyuncu, kendi hayatından izler taşıyacak bir yapımla birlikte hayranlarının karşısına çıkmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yeni dizi hakkında fazla bir detay bulunmuyor.