Ana sayfa Dizi Haberleri Pınar Altuğ için, Çocuklar Duymasın’dan sonra ekranda izlenebilecek tek bir dizi var!

Pınar Altuğ için, Çocuklar Duymasın’dan sonra ekranda izlenebilecek tek bir dizi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, Çocuklar Duymasın dizisindeki Meltem karakteri ile akıllara yazılmıştı. Oyuncu, şimdilerde dinlenme döneminde ve yeni bir projesinin olmadığını söyledi. Çocuklar Duymasın’da bir süre kızı Su ile de rol alan ve birlikte reklam filmi de çeken Altuğ, ayrıca instagram’da da canlı yayınlarda kızı ile birlikte yemek yapmıştı.

Kızının oyuncu olması noktasında bir yeteneğinin bulunduğunu, bunu yer aldıkları çekimlerde gördüklerini ifade eden Altuğ, çocuğunun oyunculuğa yönelmesinden mutlu olacağını söyledi.

Pınar Altuğ, “Benim kızım hala yetişkinler için olan televizyon dizilerini seyretmiyor” çıkışında da bulunarak dikkatleri çekti. Oyuncu, “Çok komik ve benim için gurur verici ama Çocuklar Duymasın çılgını. Youtube’dan en çok seyrettiği şey çocuklar duymasın. Bunun dışında takip ettiği birkaç tane Youtuber var. Zaten kullandığı alette güvenli internet var. Kafasına göre her şeyi giremiyor. Benim de gözüm üzerinde” açıklamasını yaptı.

Pınar Altuğ için, Çocuklar Duymasın'dan sonra ekranda izlenebilecek tek bir dizi var! 7

Televizyon ise kızının tek bir dizisi olduğunun altını çizen Pınar Altuğ, “Televizyonda bir tane dizi izliyor, Sen Çal Kapımı. O çok gençlik dizisi, romantik komedi. Beraber izliyoruz. Tek izleyebildiğimiz dizi ekranda” dedi.

Bilindiği üzere Sen Çal Kapımı isimli dizi Cumartesi akşamları Fox TV ekranında yayınlanıyor ve Hande Erçel ile Kerem Bürsin başrolde bulunuyor.