Ana sayfa Sosyal Medya Tuvana Türkay, final yapan Kağıt Ev dizisinin arkasından gözyaşı döktü!

Tuvana Türkay, final yapan Kağıt Ev dizisinin arkasından gözyaşı döktü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tuvana Türkay, Yasak Elma dizisinden sonra ekrana Star TV ekranında yayınlanan ve sadece 8 bölüm süren Kağıt Ev dizisiyle dönüş yapmıştı. Dizinin kısa süreli olmasının ardından başka işlere bakmaya başlayan oyuncu, dergi çekimleri için de bir yoğunluk yaşıyor.

Kağıt Ev dizisinin final yapması oyuncuyu da çok duygulandırdı. Sette ağladığı da görülen oyuncu, “Güzel bir ekiptik, birbirimize de çok alışmıştık, bu kadar mini dizi gibi olacağını hiç kestirememiştik. Ne yazık ki dizilerin devam etmesi ya da etmemesi oyuncuların elinde olan bir dinamik değil. O yüzden üzüldük, ekip olarak birbirimizi çok sevmiştik” açıklamasında bulundu.

Ünlü oyuncu, sokakta muhabirlerle karşılaştı. Her şeyin yolunda gittiğini anlatan Tuvana Türkay, röportaj sırasında maskesini de taktı. Tatil yapmak yerine çalışmayı tercih eden güzel oyuncu, “Ben çalışmayı daha çok seviyorum. O yüzden bir iki gün kaçamak tatiller yeterli gelir benim için. Bu yazı çalışarak geçireceğim. Şimdi senaryo okuyorum” diye konuştu. Tuvana Türkay, yeni projeler için değerlendirme aşamasında.

Oyuncu marka takıntısı olmadığını ve beğendiği bir şey olduğu zaman alıp giydiğini de belirtti.

Aşı dozunun da geldiğini anlatan Tuvana Türkay, heyecanla aşı olmayı beklediğini ifade etti.

Genel olarak çok duygusal birisi olduğunu da anlatan oyuncunun röportajını videoda bulabilirsiniz.