Ana sayfa Dizi Haberleri Umuda kelepçe vurulmaz! Kardeşlerim dizisinden şoke eden sezon finali

Umuda kelepçe vurulmaz! Kardeşlerim dizisinden şoke eden sezon finali

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dram dizilerinden olan Kardeşlerim, 19 Haziran Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 18.bölümü ile birlikte sezon finali yapacak. Şimdiye kadar çok iyi sonuçlar elde ederek atv’nin yüzünü güldüren dizide veda vakti geldi.

3 aylık yaz arası verecek olan Kardeşlerim dizisinin 18. sezon finalinde yine izleyicileri şoke edecek gelişmeler yaşanacak. “Umuda kelepçe vurulmaz” sözünün akla geleceği yeni bölümde tiyatroda yaşanan kazanın ardından Kadir tutuklanıyor…

İzleyicilerin, “Senarist her bölüm Ömer’i ağlatma zorunluluğu hissediyor” diyerek yine tepkilerini sosyal medyada dile getiriyor. Bir dizi hayranı ise tiyatro vakasına şu yorumda bulundu:

“Silahı değiştiren Tolga. Silahla vuran Ömer. Her şeyi bilip yaralandığı için anlatamayan Berk. Ama göz altına alınan Kadir.”

Kadir’in suçu kendi üzerine aldığı değerlendirmesi yapan Kardeşlerim dizi hayranları, Berk’e ne olduğu konusunu da sorguluyor. Dizinin hikayesinin iyice karıştığını belirten hayranlar, sezon finalinde yine gözyaşı dökecek.

Kardeşlerim dizisi ikinci sezonda bazı değişimler ile ekrana dönüş yapacak. Diziden bazı isimlerin ayrılacağı ve hikayenin de yeniden ele alınacağı gelen bilgiler arasında.

İşte Kardeşlerim dizisinin 19 Haziran Cumartesi günü yayınlanacak olan 18. bölümünden 2. fragman: