Ana sayfa Dizi Haberleri Tuzak dizisi, O Kız, Bir Peri Masalı, Gecenin Ucunda, Hayat Bugün ve Kuruluş Osman’a öyle bir fark attı ki şaşırtıcı!

Tuzak dizisi, O Kız, Bir Peri Masalı, Gecenin Ucunda, Hayat Bugün ve Kuruluş Osman’a öyle bir fark attı ki şaşırtıcı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Çarşamba akşamları ekranda tam 6 dizi birbirleriyle kıyasıya bir mücadele veriyor. Aynı akşam yayınlanan Bir Peri Masalı, O Kız, Gecenin Ucunda, Kuruluş Osman ve Hayat Bugün dizileri reytingleriyle Tuzak dizisinden daha iyi sonuçlar alıyor olsa da sosyal medyada bambaşka ve şaşırtıcı bir durum yaşanıyor”

TV8’in iddialı dizisi Tuzak, ne yazık ki beklenen reytingleri alamıyor. İlk bölümleriyle reyting konusunda kanala hüsran yaşatan dizi, bir nebze toparlayarak bu hafta yayınlanan bölümüyle umutları tazeledi. Bensu Soral ve Akın Akınözü’nün başrolünde yer aldıkları ve usta oyuncu Talat Bulut ile birlikte Rıza Kocaoğlu gibi başarılı bir ismin de kadroda yer aldığı Tuzak, hikayesiyle izleyenleri giderek daha çok sarmaya başladı.

Tuzak dizisi, O Kız, Bir Peri Masalı, Gecenin Ucunda, Hayat Bugün ve Kuruluş Osman'a öyle bir fark attı ki şaşırtıcı! 9

Diziyi ilk bölümden beri takip edenler, olayların akışıyla birlikte daha da heyecanlı bir döneme girdiklerini görüyor. Dizinin aşk tarafında da yaşanan gelişmelerle birlikte, yeni bölüm için heyecan da artmış durumda!

Bu arada Çarşamba akşamları ekranda yaşanan dizi bombardımanı arasında Tuzak dizisinin hayli zorlandığı anlaşılıyor! Hepsi de iddialı isimler ve merak uyandıran hikayeleriyle ekrana gelen rakip kanalların dizileri arasında sıyrılmak için zorlu bir mücadele veriyor Tuzak dizisi.

Fakat sosyal medyada öylesine farklı bir süreç devam ediyor ki her hafta izleyenleri şaşırtan bir ivmeyle yükselişi sürüyor Tuzak dizisinin! Özellikle Akın Akınözü’nün yerli hayranlarının yanı sıra yabancı hayranlarından da dikkati çekecek yoğunlukta mesaj alıyor olması, sosyal medyada oyuncunun ismini ön plana çıkarıyor.

Tuzak dizisi, O Kız, Bir Peri Masalı, Gecenin Ucunda, Hayat Bugün ve Kuruluş Osman'a öyle bir fark attı ki şaşırtıcı! 10

Haftalık yapılan araştırmalarda, En Popüler Erkek Oyuncu kategorisinde daha dizisi başlamadan ilk 10 listesinin zirvesine oturmayı da başardı oyuncu. Bir kaç haftadır da Onur Seyit Yaran’ın aylardır zirvede sahibi olduğu popüler erkek oyuncu kategorisinde birinci sırayı kimseye bırakmıyor şu sıralar!

Tuzak dizisi, O Kız, Bir Peri Masalı, Gecenin Ucunda, Hayat Bugün ve Kuruluş Osman'a öyle bir fark attı ki şaşırtıcı! 11

Aynı şekilde Tuzak dizisi de sosyal medyadan yapılan binlerce paylaşımla gün içinde bu hafta da yine zirvede yer aldı! Adba.tv’nin 8 Kasım tarihli araştırmasına göre Tuzak dizisine 98 bin 500 ileti geldi. En yakın rakibi Bir Peri Masalı dizisi ile arasındaki fark, zaten durumu özetliyor!

Reytinglerdeki hüsranına karşılık sosyal medyada rakiplerine çok büyük oranda bir fark atıyor olması, dizinin ne kadar çok konuşulduğu, sosyal medyadaki etkileşiminin büyüklüğünü ortaya koyuyor. Tabii bu rakamların reytinglere olumlu yansıması ile Tuzak dizisi ayakta durabilir! Diziye olan farkındalığı arttırma, dikkatleri çekme konusunda sosyal medyanın etkisinin artarak katlanması bekleniyor.