Ana sayfa Sosyal Medya Bakmayın Yasak Elma’daki düşmanlığa! Eda Ece’nin Şevval Sam’a duygu dolu mesajını gördünüz mü?

Bakmayın Yasak Elma’daki düşmanlığa! Eda Ece’nin Şevval Sam’a duygu dolu mesajını gördünüz mü?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisi 6. ve son sezonuyla yine izleyenlerin merakla takip ettikleri bir yapım. Diziye pek çok oyuncu geldi, pek çok oyuncu da hikaye gereği ayrıldı. Ünlü isimlerin gelip gittiği dizinin iki başrolü Eda Ece ve Şevval Sam ise hiç değişmedi! Ender ve Yıldız karakterleri ile bir düşman bir dost görüntüsü çiziyorlar dizide. Ancak gerçek hayatta, çok iyi dost oldularını her fırsatta ortaya koyuyorlar!

Sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanan Eda Ece, çoğu zaman setten ilk tüyoları veren isim olarak ilgiyle takip ediliyor. Aynı zamanda kamera arkasındaki eğlenceli anları da paylaşan Eda Ece, Şevval Sam ile dostluklarını da vurguluyor yaptığı paylaşımlarla. Şevval Sam da Eda Ece’ye olan dostluk bağlarını ortaya koyuyar çoğu kez.

Eda Ece, son olarak yaptığı bir paylaşımla aralarındaki bağı bir kez daha gösterdi! Dizide Ender ve Yıldız olarak çok sevilen iki oyuncu, entrikası bol diziye karşın sıkı sevgi bağları ile dikkat çekiyorlar.

Yeni sezonda Ender ile Yıldız’ın dostluğunun tekrar bozulması ve entrika dozunun artarak düşmanlıklarının tekrar su yüzüne çıkması ile diziyi takip edenler yeni heyecanlı sahneleri izlemeye başladı.

Bakmayın Yasak Elma'daki düşmanlığa! Eda Ece'nin Şevval Sam'a duygu dolu mesajını gördünüz mü? 7

Gerçek hayatta ise Eda Ece, 11 Kasım 1973 doğumlu olan dizideki partneri ve yakın dostu Şevval Sam’ın doğum günü için yaptığı paylaşımla dikkatleri çekti. Birlikte keyifli bir çekim anının fotoğrafını yayınlayan Eda Ece, “İyi ki doğdun my partner in crime, canım Şevi’m, güzel dostluğun ve bu hayattaki yol göstericiliğin için bin teşekkür, çok mutlu bir yaş geçir, seni ben hep güldürürüm merak etme. Love you. Ender ve Yldız forover ama Eda ve Şevi başka” notunu paylaştı.