Ana sayfa Dizi Haberleri TV8’in O Ses Türkiye ve Kırmızı Oda planı tutmadı!

TV8’in O Ses Türkiye ve Kırmızı Oda planı tutmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 ekranlarında yeni sezon başladı. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu kanalın en iddialı yapımı olarak Kırmızı Oda dizisi öne çıkıyor… Cuma akşamları yayınlanan dizinin ilk sezondaki kadar iyi reytingler alamadığına da şahit oluyoruz.

Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı Kırmızı Oda dizisi Gülseren Budayıcıoğlu’nun seanslarındaki gerçek hayat hikayelerinden uyarlandı… Bu da dizinin ilk sezonda çok dikkat çekmesini sağladı. Ayrıca ünlü oyuncular konuk olarak dizideki karakterlere hayat verdi ve ortaya çok etkili oyunculuk performansları çıktı.

Kırmızı Oda dizisinin ilk sezondaki bu başarısının ardından ikinci sezonda da yine etkili konuk oyuncular hikayelerde yer alıyor. Ancak reytingler geçen sezona göre daha düşük geliyor. Eski havasında olmayan yapım sadece Kırmızı Oda değil…

TV8’in elinde bulunan ve birincilik için büyük şans verilen üç yarışma programı da beklentilerin altında oranlarla ilerliyor.

Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu da bu durumu köşe yazısında değerlendirdi. Koloğlu, şu yorumda bulundu:

“Kanalın üç iddialı yarışması var. İlk sıralara oynadı hep. Teker teker piyasaya sürerdi. ‘Masterchef Türkiye’ total izleyicide beklenenin altında gidiyor. Sezonu bitmeden hemen arkasına ‘O Ses Türkiye’yi girdiler. Şu ana kadar beklenen olmadı. ‘Kırmızı Oda’da eski havasında değil. TV8 için ‘garanti yarışmalar’ devri kapanıyor mu?”