Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Mola, hayatının en önemli kararını aldı, zirveye adını yazdırdı!

Ezgi Mola, hayatının en önemli kararını aldı, zirveye adını yazdırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ezgi Mola adına hayatının en önemli kariyer fırsatlarından birisi Masumlar Apartmanı dizisi oldu. 8 yıl boyunca televizyon ekranında bir dizide yer almayan oyuncu, hayranlarını çok şaşırtan bir rolle dönüş yaptı.

Masumlar Apartmanı isimli psikolojik gerilim ve dram dizisinde Safiye karakterini canlandıran oyuncu muhteşem bir performansa imzasını attı. Ezgi Mola, komedi rollerinden sonra dram performansı ile o kadar başarılı oldu ki, hayranlarını adeta mest etti. Oyuncunun bu kariyer patlamasının sonuçları da araştırmalara yansıdı.

NG Araştırma tarafından benderimki.com sitesi üzerinden online olarak gerçekleştirilen Türk dizileri araştırması 23-28 Aralık tarihleri arasında, 15 yaş üzeri 1831 kişi ile yapıldı. Bu araştırmanın sonuçlarına göre en beğenilen kadın oyuncu olarak birinci sırada Ezgi Mola yer alıyor.

Masumlar Apartmanı’nın Safiye’si oyuncuya büyük bir popülerlik kazandırdı. Bunu çok iyi değerlendiren Ezgi Mola, araştırma sonucunda en yakın rakibi Beren Saat’e de fark attı.

Ezgi Mola, hayatının en önemli kararını aldı, zirveye adını yazdırdı! 8

Ezgi Mola yüzde 13 oy alırken, Beren Saat, en sevilen kadın oyuncu araştırmasında yüzde 7’lik bir oy elde edebildi. Uzun süredir televizyonda görünmeyen Beren Saat, Netfilix platformunda ise Atiye isimli dijital diziyle başrolde yer almıştı.

Ezgi Mola, hayatının en önemli kararını aldı, zirveye adını yazdırdı! 9

Katılımcıların en beğendiği üçüncü kadın oyuncu ise yüzde 6’lık oranla Cansu Dere oldu. Son dönemin öne çıkan isimlerinden olan Cansu Dere, Sadakatsiz dizisindeki Asya karakteri ile büyük ilgi görüyor. Dizinin yurt dışında da yayınlanması oyuncunun hem daha çok tanınmasını sağladı hem de son dönemde üst üste ödüller almasına neden oldu.