Ana sayfa Dizi Haberleri Üç genç kızın farklı hikayesi Fox TV’nin yeni dizisi oldu!

Üç genç kızın farklı hikayesi Fox TV’nin yeni dizisi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında birbiri ardına final yapan dizilerin ardından yeni yapımlar için de çalışmalar devam ediyor. Son Nefesime Kadar isimli Nurgül Yeşilçay’ın başrolündeki dizi için artık gün sayılmaya başlandı. Henüz yayın tarihi netleşmese bile Şubat ayı içinde bu dizinin başlaması bekleniyor.

Fox TV’nin 2022 yılında dizi ataklarının devam edeceğini anlatan bilgi geldi. Tims&B yapım şirketi tarafından yeni bir dizinin Fox TV için hazırlandığı ortaya çıktı. Ayşegül Harikalar Diyarında isimli yeni dizide 3 genç kızın başından geçen olaylar anlatılacak.

Nisan ayında izleyicilerle buluşması beklenen yeni dizi için çalışmalar titizlikle devam ediyor. Ayşegül, Ece ve Gamze isimli 3 kızın hikayesi için oyuncu arayışlarına da başlandı.

Dizide sosyal medya nedeniyle hayatları değişen birçok insanın kendisinden birşeyler bulacağı olaylar da yaşanacak. Diznin hikayesinde Ece’nin sosyal medya ile değişen hayatından önemli detaylar yer alacak.

Kuaförlük yapan 2 genç kızın da farklı bir yaşamı bu dizide izleyicilerle paylaşılacak. Bir dram projesi olarak öne çıkan Ayşegül Harikalar Diyarında isimli yeni dizi projesi, Fox TV’nin bu sezon yaşadığı dizi krizini dindirebilecek mi merakla bekleniyor.

11 dizi ile sezona başlayan kanalın elinde toplam 5 yapım kaldı. Yasak Elma, Evlilik Hakkında Her Şey, Kanunsuz Topraklar, Mahkum, Aşk Mantık İntikam isimli diziler yollarına devam ediyor.

Kanalın yayından kaldırdığı diziler ise şöyle: Son Yaz, Yalancılar ve Mumları, Elbet Bir Gün, Uzak Şehrin Masalı, Misafir, Elkızı.”