Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş, Ben Bu Cihana Sığmazam ve Yürek Çıkmazı dizilerine öyle bir rakip geliyor ki işleri zor!

Üç Kız Kardeş, Ben Bu Cihana Sığmazam ve Yürek Çıkmazı dizilerine öyle bir rakip geliyor ki işleri zor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ekranda dizi rüzgarları daha heyecanlı esmeye başlayacak iki hafta içerisinde! Zira, sezon başından beri yaşanan yaprak dökümlerinden sonra 3 yeni dizi ile birlikte izleyenleri heyecanlı ve meraklı bir dönem bekliyor!

Bu dizilerden ilki Veda Mektubu, Kanal D’nin iddialı yapımı olarak 27 Şubat Pazartesi akşamı ekranda olacak. 1 Mart Çarşamba akşamı ise Fox TV’nin Adım Farah dizisi başlayacak. Bir sonraki hafta 7 Mart Salı akşamı ise izleyenlerin uzun zamandır merakla bekledikleri Show TV’nin Aile dizisi ekrana gelecek ilk bölümüyle.

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünü paylaştıkları dizi, güçlü hikayesi ve hepsi birbirinden ünlü ve başarılı oyuncuları ile Show TV’nin sezon ortasındaki iddialı yapımı olarak gelecek ekrana.

Aile dizisinin yayın gününün açıklanmasının ardından, gözler rakipleri olan dizilere çevrildi! Uzun zaman Üç Kız Kardeş dizisinin Salı akşamları rekabetinde kimseye göz açtırmadığı biliniyor. Ancak atv’nin Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin başlaması ile dengeler değişti! İki dizi, kıyasıya bir rekabete tutuştu. Ancak izleyici kayıpları da yaşadılar bu dönemde! TRT1’de ekrana gelen Yürek Çıkmazı dizisinin de giderek daha heyecanlı hale gelmesi ile üç dizi, Salı akşamının reytinglerini toplama yarışına girişti!

Üç Kız Kardeş, Ben Bu Cihana Sığmazam ve Yürek Çıkmazı dizilerine öyle bir rakip geliyor ki işleri zor! 7

Fakat Aile dizisi hem oyuncuları hem de hikayesi ile büyük bir merakla ve heyecanla beklenen yapım olarak, Salı akşamlarının dengesini çok fazla sarsacak gibi görünüyor! Rakip dizilere olan ilginin azaldığı bir süreç yaşanıyordu ekranda. Aile dizisinin, izleyici için taze bir kan, yepyeni bir heyecan yaşatacağı, dizinin tanıtımlarını izleyip yorum yapan kişilerin sözlerinden de anlaşılıyor!

Özellikle Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın uzun zaman sonra ekrana dönecek olmaları ve birlikte başrolde oynayacak olmaları da bu heyecanı yükseltiyor!

Kadroda Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer gibi isimlerin yer alıyor olması da ayrıca diziye olan ilgiyi arttırmakta. Bakalım, 7 Mart’tan sonra Salı akşamları ekranda nasıl bir mücadele yaşanacak? Reytinglerde dengeler nasıl değişecek?