Ana sayfa Sosyal Medya Nurgül Yeşilçay’ın heyecanı! Rabia Soytürk ile yeniden buluşma sevinci de ayrı!

Nurgül Yeşilçay’ın heyecanı! Rabia Soytürk ile yeniden buluşma sevinci de ayrı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D’nin yeni dizisi Veda Mektubu’nun tanıtımları dönmeye başladıktan sonra oyuncuların heyecanı da sosyal medyada daha çok farkedilmekte. Özellikle Nurgül Yeşilçay, yeni dizisinden paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Oyuncu, ekrana yeniden dönmeye hazırlanırken, hayranları da Nurgül Yeşilçay’ı iddialı bir yapımda görmenin heyecanını taşımakta. Veda Mektubu dizisi, dramatik hikayesi ile izleyenlerin beğenisini kazanmaya aday bir yapım. Dizide deneyimli oyuncu kadrosu ile birlikte genç isimler buluşuyor. Nurgül Yeşilçay ve Rabia Soytürk açısından ise daha farklı bir durum söz konusu!

Zira iki oyuncu, daha önce Gülperi dizisinde de birlikte oynamışlardı. Bu kez Veda Mektubu dizisinde anne kız olarak ekrana gelecekler. Kadrosunda ayrıca Emre Kıvılcım, Selim Bayraktar, Hazar Motan, Bennu Yıldırımlar, Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Elif Çakman, Ahmet Kaynak’ın rol aldığı dizinin yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş üstleniyor.

Senaryosunu ise Deniz Akçay’ın yazdığı dizide, Alanur ve Ziya’nın çocuklarının birbirlerine aşık olmasıyla yollarının bir daha kesişmesi anlatılıyor. Dizide Alanur’a Nurgül Yeşilçay, kızı Aslı’ya ise Rabia Soytürk hayat verecek.

Yaz sezonunda başlayan ve sezonda da devam eden Duy Beni dizisinde 20 bölüm yer alan Rabia Soytürk, bu dizi ile birlikte daha çok hayran edinmişti. Başarılı oyunculuğu ile Duy Beni’deki Ekim olarak çok sevilen Soytürk, bu kez bambaşka bir hikaye ile dönüyor.

Nurgül Yeşilçay, 27 Şubat Pazartesi (Yarın) akşamı ilk bölümü ile ekrana gelecek olan dizisiyle ilgili heyecanını sosyal medyadan paylaşıyor.

Nurgül Yeşilçay'ın heyecanı! Rabia Soytürk ile yeniden buluşma sevinci de ayrı! 8

Oyuncunun bir başka heyecanı da Gülperi dizisinde birlikte oynadığı Rabia Soytürk ile yeniden kamera karşısına geçmek oldu. Yeşilçay, bu kez kızını oynayacak Soytürk için “Benim kız” sözleriyle dikkat çekti.

Nurgül Yeşilçay'ın heyecanı! Rabia Soytürk ile yeniden buluşma sevinci de ayrı! 9

Birlikte sette senaryoya çalışırken çekilen bir pozlarını da paylaşan Yeşilçay, dizinin ilk bölüm tarihini takipçilerine duyurmakta…

Yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği Most Production imzalı dizi, yaşanmış bir hikayeden aktarılıyor. İşte 1. bölüm tanıtımı…