Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Üç Kız Kardeş dizi setinden gelen harika manzara!

Üç Kız Kardeş dizi setinden gelen harika manzara!

tarafından ker_def

anal D’nin, yapımı Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran Üç Kız Kardeş isimli romanından uyarlanan dizisi “Üç Kız Kardeş” ekrana gelmek için gün sayıyor.

Çekimlerin tüm hızıyla devam ettiği dizinin setinden eğlenceli görüntüler objektiflere yansıdı. Ayvalık’ın eşsiz doğasında çekimleri devam eden dizi, samimi ve sıcak öyküsü ile 22 Şubat Salı akşamı ilk bölümü ile ekrana gelecek.

Üç Kız Kardeş dizi setinden gelen harika manzara! 11

Dizi oyuncularının kısa sürede kaynaştığı ve ekibin iyi bir enerji oluşturduğu fotoğraflardan anlaşılıyor. Baba dizisinin de Salı akşamları yayınlanacak olması ile birlikte Üç Kız Kardeş’in de katılması ile reytinglerde büyük bir rekabet yaşanacak.

Üç Kız Kardeş dizi setinden gelen harika manzara! 12

Dizi setinden gelen eğlenceli ve hoş fotoğraflar Üç Kız Kardeş’in de çok başarılı olmaya aday bir dizi olduğunu gösteriyor.

Üç Kız Kardeş dizisinde Reha Özcan, İclal Aydın, Özgü Kaya, Berker Güven, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay , Emre Kıvılcım, Mert Özcan, Ece Baliç gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Üç Kız Kardeş dizi setinden gelen harika manzara! 13

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatmaya hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün otururken, senaryosunu Betül Yağsağan kaleme alıyor.

Üç Kız Kardeş dizi setinden gelen harika manzara! 14

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, izleyicinin büyük beğenesini kazanacak olan “Üç Kız Kardeş” 22 Şubat Salı saat 20.00’de Kanal D’de…

Üç Kız Kardeş dizi setinden gelen harika manzara! 15