Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisi sıradanlıktan çıktı ve titreten haliyle büyük değişim geçirdi!

Kuruluş Osman dizisi sıradanlıktan çıktı ve titreten haliyle büyük değişim geçirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bozdağ Film’in 5 sezon süren Diriliş Ertuğrul dizisinin ardından bir devam projesi olarak ortaya çıkan Kuruluş Osman, şu anda üçüncü sezonu ile yoluna devam ediyor.

81 bölümü yayınlanan dizinin başrolünde Burak Özçivit bulunuyor. Ünlü oyuncu proje için neredeyse 1 yıl önceden hazırlıklara başlamış ve imajını da Osman Gazi rolüne uygun şekilde değiştirmişti. Bu sürecin ardından ilk sezonu başladığında Kuruluş Osman dizisi yine izleyicilerden büyük bir ilgi gördü ama, birçok kişi de oluşturulan atmosferin çok daha iyi olmadığı eleştirileri yaptı.

Dizi için dünya çapında bir plato kuruldu. Çok geniş bir ekip büyük bir emek verdi. Hem dekorlar hem kostümler hem aksesuarlar noktasında çok etkileyici çalışmalar yapıldı. Ancak ilk sezonda ekrana yansıyan Kuruluş Osman’ın hali ile bugünkü durumunu karşılaştırınca, ilk sezonun amatörlük dönemi olduğunu söyleyebiliriz.

Kuruluş Osman dizisi sıradanlıktan çıktı ve titreten haliyle büyük değişim geçirdi! 8

Profesyonel bir ruhla ve imkanlarla yola çıkılmış olsa bile, ilk sezonda Kuruluş Osman dizisi sıradan bir yapım konumundan öteye gidemedi. Ancak ikinci sezonda hem kadro olarak genişlemesi hem de savaş sahnelerinde alınan destek ile atılımlar yapılması diziyi daha kabul edilebilir bir çizgiye taşıdı. İkinci sezonda Kuruluş Osman dizisinin iyi bir görüntü sergilediğini ve yine milyonlarca izleyiciyi kendisine bağladığını gördük.

Ancak üçüncü sezonda her şey değişti. İlk sezondan üçüncü sezona bakınca bu değişim çok net bir şekilde ortaya çıkıyor. Ekip artık ustalık döneminde ve oluşturulan muhteşem atmosfer de reyting birincilikleri olarak taçlandırılıyor. Kuruluş Osman dizisindeki bu büyük değişim ve gelişim aşaması hikayenin daha da çok sevilmesini sağladı.

Milyonlarca izleyici merakla çarşamba akşamlarını bekliyor ama bir de bunun yurt dışı yankısı var. Kuruluş Osman, aynı Diriliş Ertuğrul gibi yurt dışında çok beğenilen ve izlenilen bir proje oldu.

Yapımcı Mehmet Bozdağ, yaptığı büyük yatırımın karşılığını alıyor ve almaya da devam edecek gibi duruyor. Burak Özçivit de başrol oyuncusu olarak ilk sezondan bugüne muhteşem bir gelişim sergiledi.

Kuruluş Osman dizisi sıradanlıktan çıktı ve titreten haliyle büyük değişim geçirdi! 9

Artık dizideki karakteri için ustalık döneminde olan Özçivit, popülerliğini de çok artırdı. Oyuncunun kariyerinde Kuruluş Osman dizisinin çok özel bir yeri olacağı da şimdiden belli.

Kuruluş Osman, yine etkileyici hikayesi ve başarılı oyunculuk performansları ile 16 Şubat Çarşamba akşamı 82. bölümü ile atv ekranında yer almaya devam edecek.