Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin Hakim dizisi öyle iddialı geliyor ki, anlaşma sağlanan 3 oyuncu da bomba gibi!

atv’nin Hakim dizisi öyle iddialı geliyor ki, anlaşma sağlanan 3 oyuncu da bomba gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ABD yapımı çok izlenen Your Honor isimli ünlü dizinin yerli uyarlaması olarak Hakim yakında izleyicilerle buluşacak. Limon Yapım’ın uzun süredir üzerinde çalıştığı projeden detaylar ortaya çıkmaya başladı. Dizi için anlaşma sağlanan 3 oyuncunun ismi ortaya çıktı. En son projeye katılan isim ise Çukur’un ardından, geçen sezon Masumiyet dizisinde büyük çıkış yapan İlayda Alişan oldu.

Son yılların öne çıkan başarılı kadın oyuncularından İlayda Alişan, Hakim isimli yeni dizinin kadın başrollerinden birisi oldu… Yapılan teklifi kabul eden oyuncu, böylelikle çok iddialı bir çıkış yapması beklenen diziyle birlikte yeniden hayranlarının karşısında olacak.

atv'nin Hakim dizisi öyle iddialı geliyor ki, anlaşma sağlanan 3 oyuncu da bomba gibi! 102

Yılmaz Şahin’in senaryosunu yazdığı Hakim dizisinin atv’de izleyicilerle buluşması bekleniyor. Yeniden televizyon dizisi tercihinde bulunan genç oyuncu, bir kez daha yoğun bur temponun içine girdi.

atv'nin Hakim dizisi öyle iddialı geliyor ki, anlaşma sağlanan 3 oyuncu da bomba gibi! 103

Saygıdeğer bir yargıcın geçirdiği trafik kazası sonrasında değişen hayatını anlatan Hakim dizisiyle anlaşma sağlayan isimlerden birisinin de Ebru Özkan olduğu ortaya çıkmıştı. Usta oyuncu en son Hekimoğlu isimli dizide İpek karakterine hayat vermiş ve hayranları performansını çok başarılı bulmuştu.

Amerikan yapımı Your Honor dizisi, toplamda 10 bölüm olarak yayınlanmıştı. Son derece tehlikeli bir mafya babasının oğlunu kazayla öldüren bir gencin babası olan hakimin, oğlu için göze aldıkları anlatan dizinin çekimlerinin yakında başlaması bekleniyor.

atv'nin Hakim dizisi öyle iddialı geliyor ki, anlaşma sağlanan 3 oyuncu da bomba gibi! 104

Dizinin erkek başrolü olarak ise Erdal Beşikçioğlu’nu izleyeceksiniz. Ünlü oyuncu, en son Bergen isimli filmde Halis Serbest karakterine hayat vermişti. Beşikçioğlu, geçen sezon ise Kağıt Ev isimli Star TV dizisinde izleyici karşısına çıkmıştı.

Erkan Tunç’un yönetmenliğini yaptığı dizi için oyuncu arayışları devam ediyor. Salih Bademci’nin ise Hakim dizisinden gelen teklifi kabul etmediği ortaya çıktı.