Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisi Latin Amerika’da keşfedilir ise büyük patlama yapar!

Üç Kız Kardeş dizisi Latin Amerika’da keşfedilir ise büyük patlama yapar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden olan Üç Kız Kardeş, daha beşinci bölümü ile birlikte çok ciddi bir sıçrama yaptı. İclal Aydın’ın kendi yazdığı romanın dizi versiyonunda başrolde yer alması da önemli bir gelişme. İclal Aydın’ın hikayenin gidişatına yapacağı katkılar iyi sonuçlar doğuracaktır. Zaten projenin başında senaristlerin İclal Aydın’dan destek aldıkları da biliniyor.

Reha Özcan, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Berker Güven gibi önemli isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizinin Latin Amerika ülkelerinde çok ilgi göreceği de tahmin ediliyor. Sosyal medyadaki etkileşimlere bakılırsa birçok ülkeden dizi hayranı Üç Kız Kardeş’i fark etmiş durumda.

Üç Kız Kardeş dizisi Latin Amerika'da keşfedilir ise büyük patlama yapar! 7

Hikayesi ile özellikle dram yapımlarına büyük ilgi gösterilen Latin Amerika’da Üç Kız Kardeş’in de kısa sürede bir patlama yapma ihtimali olabilir. İşte bu noktada uluslararası dizi fuarları büyük önem taşıyor.

Kanal D’de SerieS Mania fuarının yanı sıra 4 Nisan’daki MIPTV fuarında Baht Oyuncu ve Camdaki Kız ile birlikte Üç Kız Kardeş dizisini de alıcılara sunacak.

Milliyet gazetesinde uzun yıllar televizyon eleştirmenliği yapan Sina Koloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı değerlendirmede Üç Kız Kardeş dizisinin Latin Amerika ve İspanya’da çok beğenileceğini düşündüğünü yazmıştı.

Sina Koloğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şöyle yazdı: “Her türlü dram ve entrika bulunur. Üç Kız Kardeş için söylenecek; ‘itina ile dram ve entrika işlenir’. Özellikle total izleyicide karşılığı olacağı kanaatindeyim. Latin Amerika ve İspanya’da da beğenileceğini tahmin ediyorum.”