Ana sayfa Dizi Haberleri Annenin Sırrıdır Çocuk’un yayın tarihini belirleyen tv8 çok akıllı bir iş yaptı!

Annenin Sırrıdır Çocuk’un yayın tarihini belirleyen tv8 çok akıllı bir iş yaptı!

tarafından ker_def

TV8’de ekran yolculuğuna başlamaya hazırlanan, başrollerini İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk, Selin Yeninci ve Olgun Toker’in paylaştığı “Annenin Sırrıdır Çocuk” dizisinin afişi yayınlandı. Dizinin afişi büyük beğeni topladı.

Yapımını NTC Medya, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği dizinin senaryosunu Makbule Kosif ve Gülsev Karagöz kaleme alırken, yönetmen koltuğuna ise Müge Uğurlar oturdu. Dizinin yayın tarihi de belli oldu. Çarşamba rekabetine katılacak olan dizi 6 Nisan’da ilk bölümü ile ekrana gelecek. Dizinin yayın tarihi konusunda tv8’in çok akıllı bir karar verdiğini görüyoruz.

Annenin Sırrıdır Çocuk'un yayın tarihini belirleyen tv8 çok akıllı bir iş yaptı! 7

“Annenin Sırrıdır Çocuk” anneliğin kadınlara verilen en önemli değerlerden biri olduğunu gözler önüne serecek. Ünlü isimleri buluşturan dizi Çarşamba akşamları Kuruluş Osman, Sadakatsiz ve Oğlum dizileri ile yarışacak. Özellikle Sadakatsiz’in düşüş trendinde olduğu ve finale gittiği bir ortamda, Oğlum dizisi de beklenen çıkışı yapamadı.

Çarşamba akşamları yeni bir dram dizisinin öne çıkması için çok uygun bir ortam var. TV8’in de bunu değerlendirdiğini görüyoruz. Kanal yönetimi daha önce de Doğduğun Ev Kaderindir dizisini 2 sezon çarşamba akşamları yayınlamış ve başarılı sonuçlar almıştı.

İrem Helvacıoğlu, Selin Yeninci, Engin Öztürk ve Olgun Toker’in başrollerinde bir araya geldiği dizide Ahmet Varlı, Sacide Taşaner, Demet Gül, Selim Erdoğan, Birgül Ulusoy ve Mine Kılıç gibi birbirinden usta isimler de rol alıyor.

Annenin Sırrıdır Çocuk 6 Nisan Çarşamba 20.00’de TV8’de..