Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan’ın başına gelenlerin nedeni ortaya çıktı!

Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan’ın başına gelenlerin nedeni ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Üç Kız Kardeş dizisinin hikayesi izleyicileri sardı. Dizi hayranları müthiş bir destek sundukları Üç Kız Kardeş’i reytinglerde de zirveye taşımayı başardı. Destan dizisinin önüne geçen Üç Kız Kardeş, ilk 5 bölümü ile birlikte büyük bir çıkış sergiledi.

Dizide en dikkat çeken rolleri Türkan karakteriyle Özgü Kaya ve Somer karakteriyle de Berker Güven canlandırıyor. Türkan’ın başına gelen büyük dertlerin kaynağının Mine olduğunun ortaya çıkması ise izleyicilerin yüreğini sızlatacak. Birçok dizi hayranı, Somer’in neden hiç tanımadığı ve sevmediği Türkan ile neden evlendiğini merak ediyordu.

İşte bu sorunun yanıtını dizinin 29 Mart Salı günü yayınlanacak olan altıncı bölümünde öğreneceksiniz. Berker Güven, hayranlarını yine etkileyecek sahnelerle geliyor… Mine ile Somer arasında yaşanan kavgada Türkan’ın neden bu hikayenin kurbanı olduğu da ortaya çıktı.

Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan'ın başına gelenlerin nedeni ortaya çıktı! 7

Mine’nin yatırımlarını kurtarmak için annesi ile anlaşma yapan Somer, bu anlaşma sonucunda Türkan ile evlenmeyi kabul etmiş. Somer diyor ki: “Neden annemle bu pazarlığa girdim. Neden hiç tanımadığım birinin hayatını mahvettim Mine. Sırf senin yatırımlarını, borçlarını ödemek için.”

Mine ile Somer arasında yaşanan bu kavga dizinin hayranlarını memnun etti. Mine’nin aradan çekilmesi ve Somer ile Türkan’ın bir aşk yaşaması dizi hayranlarının en önemli beklentisi oldu. İşte 29 Mart Salı günü yayınlanacak olan Üç Kız Kardeş dizisinin 6. bölümünden ön izleme görüntüleri: