Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Üç Kız Kardeş dizisi reytinglerde ikinci sezona nasıl başladı?

Üç Kız Kardeş dizisi reytinglerde ikinci sezona nasıl başladı?

tarafından ker_def

Üç Kız Kardeş’den ikinci sezona zirvede başlangıç geldi. Yeni sezona “merhaba” diyen dizi, tüm kişiler kategorisinde birinciliği elden bırakmadı. AB’de üçüncülük ve ABC1’de de ikincilik iyi bir başarı olarak gözüktü. Dizinin başrol oyuncularından İclal Aydın, canlandırdığı Nesrin karakteri ile sosyal medyada çok konuşuldu.

Kanal D’nin, her salı akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen ve her daim çok izlenen, İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, yeni sezon ilk bölümüyle ekrana geldi. 17. yeni bölümün reytingleri de çok merak ediliyordu. Dizi hem tüm kişiler hem de ABC1 kategorilerinde ortalamanın üzerinde reytingler elde etti.  AB grubunda ise reytingler ortalamanın altında gerçekleşti.

Sosyal medyada da oldukça beğenilen ve çok konuşulan Üç Kız Kardeş, kullanıcılardan çok sayıda yorum aldı. İclal Aydın’ın oyunculuk performansı için binlerce tweet paylaşıldı ve hikayenin de yazarı olması nedeniyle övgüler aldı.

Yapımını Süreç Film’in, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün otururken, senaryosunu ise Sevgi Yılmaz, Nilüfer Özçelik ve Ceylan Güleç kaleme alıyor.

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenisini kazanan “Üç Kız Kardeş” yeni bölümleri ile her salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…