Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece ve Şevval Sam’ın kavuşma mutluluğu!..

Eda Ece ve Şevval Sam’ın kavuşma mutluluğu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Beş başarılı sezonu geride bırakan, Fox TV dizisi Yasak Elma  6. ve iddialı yeni sezonuyla izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni sezon çekimleri son sürat devam ediyor.

Yasak Elma dizisi ilk başladığı günden itibaren kadroda ‘Yıldız’ ve ‘Ender’ karakterleriyle yer alan Şevval Sam ile Eda Ece he ne kadar Yasak Elma’da zaman zaman düşman iki karakteri canlandırsalarda gerçek hayatta sıkı iki dost.

Çok iyi anlaştıklarını her fırsatta dile getiren Eda Ece ve Şavval Sam set dışında da sık sık bir araya gelip keyifli vakit geçiriyor. Sezon arasında birbirini özleyen ikiliden Eda Ece’nin son instagram paylaşımı Ysak Elma izleyicisini mest etti. Şevval Sam ile birlikte fotoğrafını paylaşan Eda Ece fotoğrafa kalp emojisi koydu.

Eda Ece ve Şevval Sam'ın kavuşma mutluluğu!.. 7

Şevval Sam’ın yeni sezonda uzun saçlı olarak ekranlara geleceği de dikkat çekiyor. Yapımını Medyapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu’nun oturduğu, senaryosunu Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün kaleme aldığı Yasak Elma’nın yeni sezonunda kadroya yeni isimler de katıldı.

Oyuncu kadrosunda, Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen, Şebnem Dönmez, Melisa Doğu, Barış Aytaç, Serkan Rutkay Ayıköz, Bahtiyar Memili ve Vildan Vatansever’in de bulunduğu Yasak Elma’ya yeni sezonda Bekir Aksoy ve Ece Özdikici gibi ünlü isimler boy gösterecekler. Çok yakında yeniden Fox TV’de izleyiciyle buluşmaya hazırlanan dizi büyük ses getiren tanıtımıyla izleyiciyi yine çok şaşırtacağının sinyallerini verdi.