Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’nın yıldızı Kaan Urgancıoğlu’nun keşfedilme hikayesi gerçekten çok ilginç!..

Yargı’nın yıldızı Kaan Urgancıoğlu’nun keşfedilme hikayesi gerçekten çok ilginç!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Kaan Urgancıoğlu ekranın çok konuşulan ve çok beğenilen isimlerinden. Oyuncu, Kanal D’de yayınlanan Yargı dizisiyle son dönemde ekranlara adeta damgasını vurdu.

Özel hayatı da magazin basınının yakın kadrajında olan oyuncu, Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye verdiği röportajda hakkında merak edilenlere samimi yanıtlar verdi.

Oyuncu, Gence’nin “Hayatı bu kadar şöhretli olarak yaşamak zor mu?” sorusuna;  “Hayatı her türlü yaşamanın zorlukları var. Ben kolay taraflarına bakıyorum. Gün içinde bir sürü güler yüzle karşılaşıyorum. Beni tanımayan insanlar bana gülümsüyor. Bu büyük bir şans” cevabını verdi.

Yargı'nın yıldızı Kaan Urgancıoğlu'nun keşfedilme hikayesi gerçekten çok ilginç!.. 8

“Kendimi anlamaya, tanımaya çalışıyorum. Kendimle yüzleşiyorum; hayatta ne istiyorum, neyi, neden yapıyorum bunu anlamak zor!” diyen oyuncu proje seçerken nelere dikkat ettiğini ise şu sözlerle anlattı;  “Mesela ‘Yargı’ ve ‘Aşk 101’ meseleleri olan işler. ‘Aşk 101’de aşkı işledik ama bence aşk çok sanatsal bir konu. Aşkı anlamıyorum ama hayat çok güzel diyemiyorsun. İkisi çok paralel gidiyor. ‘Yargı’ da öyle, derdi olan bir iş. Kendi yargılarımız, önyargılarımız neler? Kırmızı çizgilerimiz ne? Kime karşı?Adalet duygumuz ne kadar? İnsanlar saatlerini verip izliyor, zaman çok kıymetli, oradan türetilecek bir mana olmalı.”

Yargı'nın yıldızı Kaan Urgancıoğlu'nun keşfedilme hikayesi gerçekten çok ilginç!.. 9

İlk defa, şarkıcı Emel Müftüoğlu’nun klibi için kamera karşısına geçen Kaan Urgancıoğlu’nun oyunculuk macerasına başlama hikayesi de bir hayli ilginç.  Oyuncu o anları; “Emel Müftüoğlu’nun ‘Gel Günaha Girelim’ klibini çekmek için Deniz Akel, Çeşme’ye gelmiş. Biz de arkadaşlarımızlaydık, tesadüfen bir yerde karşılaştık. “Grup olarak gelseniz, klipte oynasanız, cıvıl cıvıl bir klip çekmek istiyoruz” dedi. Klipteki herkes gerçekten arkadaşımdı” sözleriyle anlattı.

Kaan Urgancıoğlu’nun, ilk dizi projesi Karaoğlan’a seçilmesi ise usta oyuncu Demet Akbağ sayesinde olmuş. Ünlü oyuncu o dönem yaşadıklarını anlatırken de şu ifadeleri kullandı; “Bir gün ‘Karaoğlan’ projesi için rahmetli Meral Okay ile Demet Akbağ karşılaşıyorlar. Meral Okay ‘Proje hazır, Karaoğlan’ı bulamıyoruz’ diyor. Demet Abla’nın rahmetli eşi Zafer Abi de (Çika) İzmirli. Demet Abla o günü, ‘Denize girerken başım suya değdi ve gözümün önüne fotoğrafın geldi’ diye anlattı. Sonra fotoğraflarıma bakıp çizimlerdeki Karaoğlan’a çok benzetiyorlar. Kendimi Afyon bozkırlarında at binip oyunculuk yaparken buldum.”