Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Barış Akarsu Merhaba filminin ilk gün gişe hasılatı ortaya çıktı!

Barış Akarsu Merhaba filminin ilk gün gişe hasılatı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Bir dönem Anadolu rock müzikte fırtınalar estiren, sesi, şarkıları ve yorumuyla milyonların gönüllerinde taht kuran Barış Akarsu’nun yaşam öyküsünü anlatan “Barış Akarsu Merhaba” filmi, gişeye zirvede giriş yaptı.

Yaklaşık 102 bin seyirciyle Box Office Türkiye’nin yeni lideri olan film, mesleğinin en parlak döneminde genç yaşta talihsiz bir kazayla hayatını kaybeden Barış Akarsu’nun, hayallerinin peşinden giderken verdiği mücadeleye, yaşadığı büyük aşka, müziğe olan sevdasına ve sanatçıyla ilgili bilinmeyen gerçeklere de ışık tutuyor.

“Barış Akarsu Merhaba”, izleyici sayısıyla sonbahardan bu yana en iyi açılış yapan film başarısına da imza attı. Barış Akarsu’yu İsmail Ege Şaşmaz’ın başarıyla canlandırdığı filmde, Almila Ada, Şafak Pekdemir, Hüseyin Avni Danyal, Ebru Nil Aydın, Metin Coşkun, Aslıhan Kapanşahin ve Burak Satıbol oynuyor.

Yapımcılığını Fikri Harika Production ve Aytaç Medya’nın üstlendiği, yönetmenliğini Mert Dikmen’in yaptığı filmin senaryosunu ise Mert Dikmen ve Can Anar kaleme aldı.

TÜRKİYE’DE VE 23 ÜLKEDE GÖSTERİME GİRECEK

18 Kasım 2022’de Türkiye’nin yanı sıra 10 Avrupa, 10 Ortadoğu ülkesi, Azerbaycan, Rusya ve Kazakistan’da gösterime giren filmin müziklerini ise Eser Taşkıran ve Mehmet Can Erdoğan yaptı.

İSMAİL EGE ŞAŞMAZ’DAN MÜKEMMEL PERFORMANS

Filmde İsmail Ege Şaşmaz, oyunculuğu kadar sesiyle ve yorumuyla da adından söz ettirdi. Barış Akarsu’nun hayatını izlerken duygusal anlar yaşayan hayranları, İsmail Ege Şaşmaz’ın seslendirdiği şarkılara zaman zaman eşlik ederek, erken yaşta kaybettiğimiz sevilen sanatçıyla özlem giderdiler.