Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kız Kardeş dizisinde Cem Adrian’ın sürprizi ve Türkan’ın büyük krizi!

Üç Kız Kardeş dizisinde Cem Adrian’ın sürprizi ve Türkan’ın büyük krizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kız Kardeş dizisi çok başarılı bir sezon geçiriyor ve yakında yaz arası verecek… Kanal D ekranında salı akşamları yayınlanan dizide Özgü Kaya ile Berker Güven ikilisi de çok başarılı bir iş çıkarıyor. Son dönemin en etkili dizi çiftlerinden birisi olmaya doğru giden Türkan ve Somer karakterlerine sosyal medyada büyük destek var.

Üç Kız Kardeş dizisinin 14. yeni bölümü de 31 Mayıs Salı akşamı yayınlanacak ve izleyicileri çok etkili dram sahneleri bekliyor. Türkan’ın içine düştüğü kriz, babasından beklemediği bir tavır görmesinin yanı sıra, bir de basında çıkan haberler… Üç Kız Kardeş dizisinin 14.bölümü çok hareketli geçecek.

Yayınlanan yeni fragmanda şarkıcı Cem Adrian’ın sesinden Zincir şarkısını da dinleyebilirsiniz. Somer’in tavrı ise birçok dizi hayranını memnun edecek. Çünkü Somer, Türkan’a güvenmeyi, ona inanmayı tercih ediyor.

Türkan hakkında basında çıkan haberler herkesin canını sıkmıştır. Ancak Somer, Türkan’a verdiği destek ile öne çıkacak. Bu destek de izleyicilerin gözünde Somer’i bir adım daha öne çıkartacak.

Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle Kanal D ekranında yine salı akşamının en başarılı dizisi olacak gibi gözüküyor.