Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisinde dengeler değişiyor, herkesin beklediği medyan okuma gerçekleşiyor!

Üç Kız Kardeş dizisinde dengeler değişiyor, herkesin beklediği medyan okuma gerçekleşiyor!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisi ikinci sezonda çok başarılı performanslar ortaya koymaya devam ederken, reytinglerin de iyi gelmesi ekibin moralini yüksek tutmasını sağlıyor. Ayvalık’ta çekimleri yapılan Üç Kız Kardeş dizisinin hikayesinde dengelerin değişmekte olduğunu göreceksiniz.

Özgü Kaya’nın canlandırdığı Türkan karakterinin intikam için Mine’ye karşı neler yapacağı merakla bekleniyor. Nazlı Senem Ünal’ın başarı ile canlandırdığı Mine karakteri, son bölümlerde öne çıktığını görüyorsunuz. Dizinin dengelerinin değiştiğini şahitlik edeceğiniz 22 Kasım Salı akşamı yayınlanacak 27. bölümde çok ilginç gelişmeler yaşanacak.

Türkan düştüğü yerden kalkıyor! Çocuğunu kaybeden Türkan Somer’in de desteğiyle yeniden güçleniyor. Rüçhan, Mine’yi evden kovmasına rağmen, Türkan intikam için Mine’ye yeniden meydan okuyor!

Ekrana gelen tanıtımda; çocuğunu kaybeden Türkan, Somer’in de desteğiyle yeniden güçleniyor. Somer’e yeniden anne olmak istediğini söyleyen Türkan, intikam için Mine’nin hiçbir yere gidemeyeceğini söyleyerek, büyük bir meydan okumayı ortaya koyuyor.

Türkan’ın kararlılığı dizi hayranlarını da çok etkileyecek ve yeni bölümün yine Üç Kız Kardeş dizisine reytinglerde birincilikler kazandırması kimseyi şaşırtmayacak.

Yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği dizide İclal Aydın, Reha Özcan, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal gibi isimler bulunuyor.

“Üç Kız Kardeş” yeni bölümleri ile her salı akşamı Kanal D’de…