Ana sayfa Sosyal Medya Dünya tatlısı bir karakter ile Aslı Samat yeniden televizyon dizisinde bir ilki gerçekleştirecek!

Dünya tatlısı bir karakter ile Aslı Samat yeniden televizyon dizisinde bir ilki gerçekleştirecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Aslı Samat, 2015 yılından bu yana setlerde yer alıyor. Ateşböceği isimli dizideki Şirin karakteri ile dikkatleri çeken oyuncu, bir dönem kilolu halleri ile hatırlanıyor. Ancak Aslı Samat, süreç içinde kilo verdi ve eski hallerini hatırlatmayacak derecede kendisini yeniledi.

Aslı Samat’ı birçok dizi hayranı Hercai isimli dizideki Melike karakteri ile hatırlıyor. Genç oyuncu, bu yapımda popüler birisi haline geldikten sonra geçen sezon Gülümse Kaderine isimli dizi projesinde Sibel karakterini canlandırmıştı. Bu projenin kısa süreli olması, Aslı Samat için de bir şanssızlıktı.

Genç oyuncu yeni sezon için ise yeni bir dizinin hazırlığına başladı. Aşk, Yonca ve Diğerleri isimli yeni dizide rol alacağı ortaya çıkan Aslı Samat, çok güzel bir hikaye ile yakında ekranda olacağını söyledi.

Dünya tatlısı bir karakter ile Aslı Samat yeniden televizyon dizisinde bir ilki gerçekleştirecek! 8

Aslı Samat, “Yeni bir projem var. Çok güzel hızlı hızlı çekimlerine başladık. Umarım, Aralık ayının sonlarında ekranlarda olacağız. Ben de çok keyifli bir karakteri oynuyorum” diye konuştu.

Başrol kızın yanında ona destek olan bir karakteri canlandıracağını anlatan Aslı Samat, şimdiye kadar canlandırdığı karakterlere nazaran daha sıradan bir karakter ile ekranda yer alacağını ifade etti. Oyuncu için dizi setlerinde sıradan bir karakter ile yer almak, kariyerinde bir ilk olacak.

Oyuncu, “Komedisi var ama özellikle öyle olmak için çabalamayan bir karakter. Daha sakin, daha huzurlu bir yerden oynuyorum rolümü, bu bana çok keyif veriyor” diye konuştu.

Dünya tatlısı bir karakter ile Aslı Samat yeniden televizyon dizisinde bir ilki gerçekleştirecek! 9

Aşk, Yonca ve Diğerleri isimli dizinin hikayesi ve detayları da çok merak ediyor. Diziye başladığı için kilo verme konusunda yeni bir çaba içine girmeyeceğini anlatan Aslı Samat, 65 ile 68 kilo aralığında kalmak istediğini anlattı.

Oyuncu, “İşimi baltalayacak bir şey yapmak istemiyorum. 108 kilo verdim. Kiloyu dengede tutmak daha zor bir şey” diye konuştu.

Zayıfladığı için iki diziden olduğunu anlatan Aslı Samat, yapım şirketleri kilolu hali ile kendisini beklerken, zayıfladığı için bu projelerde yer alamadığını anlattı.

Yeni dizisinde de kilosunun bu halde olması sayesinde rolü kaptığını anlatan Aslı Samat, daha kilolu olsaydı, rolü kazanamayacağını sözlerine ekledi.