Ana sayfa Sosyal Medya Arka Sokaklar’dan emekli olan Şevket Çoruh, televizyon dizileri için yeni kararı ile şoke etti!

Arka Sokaklar’dan emekli olan Şevket Çoruh, televizyon dizileri için yeni kararı ile şoke etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka Sokaklar dizisinde tam 16 sezon yer alan ve canlandırdığı Mesut karakteri ile geniş bir hayran kitlesinin ilgisini çeken Şevket Çoruh, artık bu hikayede yer almayacak. Arka Sokaklar dizisinin çekimlerine 45 gün ara verilmesi nedeniyle izleyiciler de yeni yıla kadar yeni bölüm izleyemeyecekleri için üzgün.

Yapımcı Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığı nedeniyle böyle bir karar alındığı duyurulmuş olmasına rağmen, Kanal D’nin ödeme sorunları nedeniyle sıkıntılar çıktığına yönelik iddialar da bulunuyor. Şevket Çoruh, 16 sezon yer aldığı Arka Sokaklar dizisini bıraktı ve bu durum reytinglerin düşmesine ve dizinin Cuma rekabetinde gerilemesine yol açtı.

Şevket Çoruh hem tiyatro hem de sinema ile yoluna devam edecek. Çakallarla Dans 6 isimli sinema filmi ile 2 Aralık’ta hayranlarının karşısına çıkacak olan oyuncu, tiyatro faaliyetlerine de devam ediyor.

Arka Sokaklar'dan emekli olan Şevket Çoruh, televizyon dizileri için yeni kararı ile şoke etti! 7

İstanbul’da Baba Sahne isimli bir tiyatro kuran ve diziden kazandıklarını da bu salona yatıran Şevket Çoruh, heyecanlı bir şekilde tiyatro faaliyetlerini yoğunlaştırma kararı almıştı. Bu karar sonucunda da diziden ayrıldığı yolunda bilgiler basına yansıdı.

Şevket Çoruh’un Arka Sokaklar dizisinden ayrılması ile ilgili açıklaması da merak ediliyordu. Oyuncu, bu ayrılık ile ilgili soru üzerine şunları söyledi:

“Ben, tiyatrodayım. Baba Sahne’deyim. Turnelere gidiyorum. Oyunlarımızı oynuyoruz. Onun haricinde de yeni projeler, yine tiyatro için projeler. Biliyorsunuz Arka Sokaklar’dan emekli oldum. Emekliliğin tadını çıkartıyorum. Tekrar dizi projesi için niyetim yok. Genelde tiyatro ile ilgili şeyler yapmak istiyorum, bu sezonu böyle geçirmek istiyorum.”

Arka Sokaklar dizisinde yapımcı Türker İnanoğlu’nun sağlık problemlerinin çıktığının hatırlatılması üzerine Şevket Çoruh, “Türker abi çok dirayetli ve güçlü bir insan. Bir kaza yaşamış, kalça kemiği kırılmış. Acil şifalar diliyorum. Büyük bir duayen, büyük bir sinema adamı. En kısa sürede sağlığına kavuşur” dedi.