Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kız Kardeş dizisinde dram yükseliyor, set halleri ise insana neşe katıyor!

Üç Kız Kardeş dizisinde dram yükseliyor, set halleri ise insana neşe katıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Üç Kız Kardeş dizisinin hikayesi sert bir süreçten geçiyor. Türkan ile Somer’in yeniden barışıp, hayatlarına kaldığı yerden devam edip etmeyeceği merakla bekleniyor. Özgü Kaya ile Berker Güven ikilisi de başarılı performansları ile göz dolduruyor.

İyi reytingler elde eden ve izleyicilerini her bölümde heyecanlandırmasını bilen bir dizi Üç Kız Kardeş… Hikayenin dram yönü güçlü ve anlatım dili de etkileyici olunca başarı kaçınılmaz oluyor. Güçlü reytinglerle ikinci sezonda başarılarına yenilerini katlan dizinin ekibi, sette de bir hayli uyumlu ve oldukça da neşeli pozlar veriyor.

Üç Kız Kardeş dizisinde dram yükseliyor, set halleri ise insana neşe katıyor! 10

Dizinin setindeki bu arkadaşlık ortamının da sete yansıdığını ve sahnelerde oyuncuların performanslarına olumlu katkılar yaptığını söylemek yanlış olmayacaktır.

Ayvalık’ta gerçekleşen çekimlerde setteki sahneler sırasında çekilen eğlenceli anlar gülümsetti.

Üç Kız Kardeş dizisinde dram yükseliyor, set halleri ise insana neşe katıyor! 11

Yayınlandığı ilk günden itibaren izleyici ilgisini peşinden sürükleyen dizinin set arkasındaki eğlenceli görüntüler, dizinin ekip başarısı olduğunu öne çıkartması bakımından da anlamlıydı.

Ekran önü kadar kamera arkasında da keyifli dakikalar geçiren oyuncuların eğlenceli halleri objektiflere yansıdı. Bu fotoğraflara sosyal medyada da izleyicilerin ilgisi yoğun oldu.

Üç Kız Kardeş dizisinde dram yükseliyor, set halleri ise insana neşe katıyor! 12

İclal Aydın, Reha Özcan, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisinin başarılı bir ikinci sezon geçirmekte olduğunu da söyleyebiliriz.

Üç Kız Kardeş dizisinde dram yükseliyor, set halleri ise insana neşe katıyor! 13