Ana sayfa Dizi Haberleri Aldatmak dizisinin başarısı Feyza Sevil Güngör için sürpriz olmadı!

Aldatmak dizisinin başarısı Feyza Sevil Güngör için sürpriz olmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aldatmak dizisi perşembe akşamları atv ekranında yayınlanıyor ve dizi hayranları da her yeni bölümü merakla bekliyor. İyi reytingler ile açılış yapan, ama bir süre sonra izleyici kaybı yaşayan dizi yine de ortalamanın üzerinde reytingler elde ederek sağlam bir şekilde yolunda ilerliyor.

Vahide Perçin, Mustafa Uğurlu ve Ercan Kesal gibi usta isimlerin başrolünde yer aldığı dizide genç oyunculardan Feyza Sevil Güngör de Oylum isimli karakter ile büyük dikkat çekiyor. Dizinin biraz geç izleyici ile buluştuğunu belirten Güngör, bazı değişiklikler yaptıklarını ve bu kadar iyi sonuçlar alacaklarını da beklediklerini anlattı.

Feyza Sevil Güngör, “Bunu hepimiz bekliyorduk. Bu yüzden de bizim dizimiz hemen yayına giremedi. Ön çalışmamız uzun sürdü. Bir şeyler değişti, tekrar başladık. Çünkü hepimiz yüksek bir şey bekliyorduk, bir başarı bekliyorduk” diye konuştu.

Aldatmak dizisinde Ümit karakterini canlandıran Cem Sürgit de yine etkili performansı ile dikkat çeken isimlerden birisi oldu. Cem Sürgit, “Bizim burada oluşturduğumuz atmosferin bir şekilde yarattığımız dünyanın, seyirciye yansıyor oluşunu görmekten dolayı mutluyuz” şeklinde konuştu.

Aldatmak samimi bir hikaye olması nedeniyle diziye büyük önem veriyor. Dizinin ekibi de beklediklerinden daha fazla izleyiciden olumlu yorumlar alıyor.

Aldatmak dizisinin başarısı Feyza Sevil Güngör için sürpriz olmadı! 7

Feyza Sevil Güngör, seyircilerin sokakta kendisine Oylum karakterinin yalanlarını şikayet ettiğinden bahsetti v “Dizimiz için izleyiciler çok güzel şeyler söylüyorlar” şeklinde konuştu.

Aldatmak dizisinin 8. yeni bölümü 10 Kasım perşembe akşamı yayınlanacak ve izleyiciler heyecanla neler olacağını bekliyor.