Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde her şey iyi giderken iki yeni gelişme gidişatın bozulmasına neden oldu!

Gönül Dağı dizisinde her şey iyi giderken iki yeni gelişme gidişatın bozulmasına neden oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — TRT1 ekranlarında Dünya Kupası maçlarının yayını nedeniyle Gönül Dağı dizisi ile ilgili önemli bir karar alındı. TRT1 ekranlarında dizinin 3 hafta boyunca yayınlanmayacak olması hayranları çok üzecek. Ayrıca 2023 yılına da az bir zaman kaldı ve yılın ilk haftalarında dizilerin yeterli reklam olmadığı için yayınlanmama gibi bir strateji de yıllardır uygulanıyor. Bu iki gelişme Gönül Dağı dizisinin ritmini bozacak gibi gözüküyor.

Bu sezonun en iyi reytinglerini elde eden, tüm izleyici kategorilerinde de çift haneli reyting oranları elde edebilen Gönül Dağı dizisi, başarılı geçen iki sezonun ardından, 3. ve yeni sezonuyla da yine milyonların sevgisini kazanmayı başardı.

Gülsim Ali İlhan’ın ayrılığı sonrasında Berk Atan’ın başrolünde yer aldığı dizinin hikayesi izleyicilerin ilgisini ilk günkü gibi çekmeyi başarıyor. Böyle önemli bir diziye 3 hafta ara verilecek olması da hem şaşırtıcı hem de seyircilerin moralini bozan bir durum oldu.

Gönül Dağı dizisi 77. bölümüyle 19 Kasım Cumartesi akşamı ekranda olacak. Ancak sonraki 3 hafta boyunca diziyi izleyemeyeceksiniz. TRT1’in Dünya Kupası maçları nedeniyle aldığı bu karar sonucu, dizinin 78. yeni bölümü 17 Aralık’ta ekrana gelecek. Sonrasında zaten yılbaşı nedeniyle de yeni yılın ilk aylarında dizilere bir iki hafta ara verildiği için Gönül Dağı dizisinin bundan etkilenip etkilenmeyeceği de henüz bilinmiyor.

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimleri yapılan dizinin ekibi, bu 3 haftalık ara nedeniyle bir süre tatil yapacak.

TRT1’in en önemli yapımına 3 hafta ara verme kararı alması şaşırtırken, başka bir gün yayınlansa ve 3 hafta ara verilmeseydi daha mı iyi olurdu, sorusu da soruluyor.