Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kız Kardeş dizisinde Gökberk Demirci heyecanı yaşanıyor!

Üç Kız Kardeş dizisinde Gökberk Demirci heyecanı yaşanıyor!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranında yayınlanan günlük dizi Yemin ile popüler bir isim haline gelen Gökberk Demirci, bu projenin ardından yepyeni bir rol ile ekranlara geri dönüyor.

Kanal D’nin ikinci sezonu başarıyla devam eden Üç Kız Kardeş dizisinin kadrosuna katılan oyuncunun hikayede nasıl bir şekilde yer alacağı merak ediliyor. Dizinin üçüncü sezonunda öne çıkması beklenen Kartal karakteri ile izleyeceğimiz Gökberk Demirci, 9 Mayıs salı akşamı itibariyle izleyicilerin karşısında yer alacak. Oyuncunun diziye nasıl bir katkı yapacağı merak konusu.

Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş’in oyuncu kadrosu büyümeye devam ediyor.

Demirci dizide Kartal karakteri ile yer alırken, Özgü Kaya’nın canlandırdığı Türkan ile ilişkilerinin nasıl bir boyut kazanacağı da izleyicilerin en çok merak ettiği konuların başında geliyor.

Üç Kız Kardeş dizisinde Gökberk Demirci heyecanı yaşanıyor! 7

Dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün oturduğu, senaryosunu Sevgi Yılmaz ve Nilüfer Özçelik’in kaleme aldığı projede, ikinci sezon sonuna doğru adım adım gidiyoruz.

Çekimleri Ayvalık’ta yapılan dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor: “Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Emre Kıvılcım, Eren Ören, Ayça İnci, Güldestan Yüce.”

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenisini kazanan “Üç Kız Kardeş” yeni bölümleriyle her salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…