Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinde 3 maymunu oynayan bir karakter var ki, izleyicilerin aklı fena karıştı!

Yalı Çapkını dizisinde 3 maymunu oynayan bir karakter var ki, izleyicilerin aklı fena karıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisinde Suna ile Seyran karakterlerinden bahsediyoruz. Beril Pozam ve Afra Saraçoğlu ikilisi, dizinin hikayesinde birbirleri ile dayanışma içindeki kız kardeşler olarak öne çıkıyor. Çok izlenen ve Cuma akşamları milyonları Star TV ekranına taşıyan Yalı Çapkını dizisinde Suna karakteri konusunda izleyicilerin kafasının iyice karışmaya başladığını da gözlemlemekteyiz.

Sosyal medyada yer alan yorumlara bakılır ise kimi izleyiciler Suna ile Seyran kardeşliğinin güzelliğine yönelik hoş hisler paylaşıyor, kimileri ise Suna’yı çok ağır bir dille eleştiriyor. İzleyicilerin de aklını karıştıran bir süreç yaşanıyor.

Suna’nın “görmedim, duymadım, bilmiyorum” tarzında tavırlar içinde olduğunu ve kardeşi Seyran’ı bildikleri konusunda uyarmadığını düşünen izleyiciler, onu 3 maymuna benzetiyor.

Yalı Çapkını dizisinde 3 maymunu oynayan bir karakter var ki, izleyicilerin aklı fena karıştı! 9

Bir izleyici diyor ki, “Suna bazı şeyleri bilse, görse ve duysa da kendi çıkarları uğruna kimseyle paylaşmayacak gibi.”

Seyran’a bildikleri konusunda hiçbir şey söylemeyen Suna için “Kardeşinin arkasından iş çeviriyor” diyenler de çok. Kendi kurtuluşu için kardeşi Seyran’ı ateşe atmakla suçlanan Suna karakterinde Beril Pozam’ın başarılı performansı da bu yorumların çok sertleşmeye başlamasının nedenleri arasında.

Birçok izleyici Suna’nın tavırlarının kendisini yaraladığını ve aralarındaki kardeşlik bağını sorgulamakta olduğunu belirten yorumlar da yapıyor.

Yalı Çapkını dizisinde 3 maymunu oynayan bir karakter var ki, izleyicilerin aklı fena karıştı! 10

Ancak bu düşüncenin tersini hisseden ve sosyal medyaya yansıtan izleyiciler de var. Bir izleyici dizinin youtube kanalındaki yorumunda şöyle diyor: Seyran ve Suna bağını o kadar seviyorum ki, iki kız kardeşin kaderi bir aslında. Aynı cehennemin, aynı zalimin mahkumları. Birbirlerini korumaktan, sahip çıkmaktan asla vazgeçmemişler. İkisinin de birbiri için yapamayacağı birşey yok.”

Yalı Çapkını dizisinde 3 maymunu oynayan bir karakter var ki, izleyicilerin aklı fena karıştı! 11

Suna’nın Seyran’a bildiklerini anlatmaması, Zerrin ile Kazım konusunu açmaması, ancak Seyran’ın her koşulda ablasının yanında yer alması ve onu koruması da hikaye içinde dikkat çeken bir detay oldu.

Seyran, kardeşlik bağının güçlü olması ile övgüler alıyor. Suna ise izleyicilerin aklını fena halde karıştırmış durumda ve “3 maymunu oynuyor” diye izleyicilerden eleştiriler alıyor.