Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisinde hava yine bozdu, izleyici bu sefer isyanında haklı!

Üç Kız Kardeş dizisinde hava yine bozdu, izleyici bu sefer isyanında haklı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kız Kardeş dizisinin ikinci sezonu yakında sona erecek. Salı akşamları iyi reytingler alarak ilerleyen dizide Özgü Kaya ile Berker Güven ikilisi başarılı performanslarına her hafta yenilerini ekliyor.

Sezon sonuna yaklaştığımız şu dönemde Üç Kız Kardeş gibi izleyicileri ekran başına çeken bir projenin üçüncü sezonda da devam etmesi şaşırtıcı olmayacak. Tabii ki hikayenin uzayacak olması, bazı olayların da tekrarlanacağı anlamına geliyor. Yani izleyiciler için şimdiye kadar sosyal medyada büyük destek sundukları diziyi eleştirme dönemi de başladı.

Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan ile Somer arasındaki aşk hallerinin yerini ayrılık hallerine bırakması durumunu birçok kez gören izleyicilerin, onların durumlarını artık görmezden gelmemeye karar verdi. Senaristlerin hikayeyi uzatmak amacıyla projelerde olayları sakız gibi sündürdükleri ve dizi uzasın diye de kendini tekrar eden bölümler hazırladıkları bilindik bir numara.

Üç Kız Kardeş dizisinde hava yine bozdu, izleyici bu sefer isyanında haklı! 9

İşte Üç Kız Kardeş dizisinde de hikaye bu noktaya doğru sürüklenmeye başladı. Dizi hayranları da sosyal medya üzerinden artık bu durumdan rahatsızlık duymaya başladıklarını belirten yorumlar yapıyor.

Bir izleyici diyor ki; “Gerçekten ne çok saçmaladınız . Bu şekilde kimse izlemez bu diziyi. Somer sen hangi yüzle Mine’ye gidiyorsun. İyice saçmalamaya başladı. Başa döndü. Biz ilk bölümlerdeki gibi Somer ve Mine’yi beraber görmek istemiyoruz. Bölümün başında dans ediyorlar. Bölümün sonunda Somer, Mine ‘ye gidiyor. Bu ne saçmalık. Senarist seyirciye kulak ver biraz! Mine’yle Somer’i yan yana görünce midem bulanıyor. Ne olacak şimdi; ilk 10 bölüm gibi Mine ile Somer aşk yaşayacak, Türkan Somer ‘in peşinden koşacak, ona geri dönmesi için çaba mı harcayacak?”

Üç Kız Kardeş dizisinde hava yine bozdu, izleyici bu sefer isyanında haklı! 10

Gerçekten de izleyicinin bu yorumu birçok kişinin de düşüncelerine tercüman olmuş durumda.

Üç Kız Kardeş dizisinin hikayesi başarılı ve Ayvalık’ta çekimlerde bulunan tüm ekip de halinden memnun. Yani dizinin üçüncü sezonda da devam etmesi için gerekenler hikayenin sürekliliğini sağlamak ve izleyicileri de bu duruma ikna etmek.

Senaristler Üç Kız Kardeş dizisinde yeniden başa dönüş yaparak hikayede yeni bir dram süreci başlattı. Ancak izleyicilerin bu sürece katılıp da diziyi ikinci sezonda iyi bir noktada bırakıp, gelecek sezonda da yeniden ekran başına geçeceğine yönelik bir garanti de yok.

Sosyal medyadaki yorumlar artık hikayenin eskisi kadar çekici gelmemeye başladığına yönelik yorumlar bulabilirsiniz. Hikayenin tıkandığını ve başa dönüşün de pek iyi karşılanmadığını sosyal medya ortamındaki yorumlarda görebilirsiniz.

Üç Kız Kardeş dizisinde hava yine bozdu, izleyici bu sefer isyanında haklı! 11