Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisinde herkesi sinir etse de en çok o dikkat çekiyor!

Üç Kız Kardeş dizisinde herkesi sinir etse de en çok o dikkat çekiyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları yayınlanan Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, ikinci sezonunda da büyük ilgi topluyor. Dizi merakla takip edilirken, başrollerde Türkan ve Somer olarak yer alan Özgü Kaya ve Berker Güven’in yanı sıra dizinin öne çıkan bazı isimleri de çok konuşuluyor.

Yeni sezonda hikayesi daha da heyecanlı gelişmelerle izleyenleri ekrana kilitleyen dizi Üç Kız Kardeş, Kanal D’nin reytingleriyle yüzünü güldüren bir yapımı ayrıca! İclal Aydın’ın aynı isimli romanından diziye uyarlanan Üç Kız Kardeş’te giderek başroller kadar öne çıkan bir isim var ki izleyenlere her hafta saç baş yolduruyor!

Ancak dizinin ‘kötü kadını’ da olsa oyunculuk performansı ile herkesin övdüğü, alkışladığı bir isim o! Dizide Türkan ve Somer’in evliliğindeki en büyük engel olarak görülen Mine’den bahsediyoruz! Mine karakteri, dizinin sevilmeyen ismi olarak her bölüm izleyenleri deli etmekte!

Türkan ve Somer’in saadeti önünde engel olarak duran Türkan’ın tüm yaptıkları ortaya bir bir dökülürken yaşananlar karşısında Mine’nin kötülüklerine hala devam ediyor olması da ayrıca diziye heyecan katan olayları beraberinde getiriyor!

Mine rolüyle ekrana gelen Nazlı Sinem Ünal, karakteri o kadar iyi oynuyor ki giderek başrollerden rol çalan bir isme dönüşüyor adeta! 28. bölümde izleyicinin sinirlerini iyice zıplatan Mine karakterini o kadar güçlü bir oyunculukla ortaya koyuyor ki Nazlı Sinem Ünal’a herkes şapka çıkarmakta!

Üç Kız Kardeş dizisinde herkesi sinir etse de en çok o dikkat çekiyor! 7

Her ne kadar dizideki Mine olarak sevilmese de Nazlı Sinem Ünal, Üç Kız Kardeş dizisiyle ismini daha çok kişiye duyuruyor! 2019 yılında başladığı oyunculuk mesleğinde Üç Kız Kardeş dizisinin ayrı bir yeri olacağı da şimdiden aşikar bir durum! Mina olarak uzun yıllar hatırlanacak olan oyuncu, 4 yıldır sektördü. 1991 İstanbul doğumlu olan Nazlı Sinem Ünsal, Çok Güzel Hareketler Bunlar ikinci kuşak genç oyuncular arasında dikkat çeken bir oyuncu oldu.

Yer aldığı skeçlerdeki başarılı performanslarından sonra yapımcılar tarafından keşfedilen oyuncu, Menajerimi Ara dizisindeki Jülide karakteriyle ekranlara gelmeye başladı ilk olarak. Dizi sektörüne adım atan Nazlı Sinem Ünal’ın ikinci dizisi ise Saklı olmuştu. Ancak oyuncuya şöhreti getiren dizisi de Üç Kız Kardeş oldu!

Dizinin sevilmeyen ‘kötü kadını’ olarak çok başarılı bir oyunculuk sergileyen Nazlı Sinem Ünsal’ı bundan sonra çok daha farklı rollerde göreceğiz belki ama izleyicinin hafızasında Mine ile sergilediği başarılı performans hep taze kalacak!