Ana sayfa Dizi Haberleri Yıllarca Neslihan Atagül ile yine birlikte dizide oynamalarını isteyenlere Kadir Doğulu’dan haklı serzeniş!

Yıllarca Neslihan Atagül ile yine birlikte dizide oynamalarını isteyenlere Kadir Doğulu’dan haklı serzeniş!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2013-2014 yılları arasında yayınlanan Fatih Harbiye dizisinde ilk kez birlikte rol almışlardı Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu. Bu dizide oynarken aşk yaşamaya başlayan ve ardından da evlenen çift, aradan geçen 8 yılın ardından tekrar Gecenin Ucunda dizisinde buluştular.

Star TV için çekilen dizi ilk duyulduğunda, sosyal medyada adeta bir çığlık koptu! İkilinin hayranları, onların yıllardır bir dizide birlikte yeniden ekrana gelmesi için ısrarla çağrılar yaptılar ve bu isteklerini de yapımcılara ulaştırmak için çabaladılar!

Sonunda TMC Yapım ile birlikte Kadir Doğulu’nun kurduğu Âlim Yapım ortaklığında çekilen Gecenin Ucunda dizisinde yeniden buluştu iki oyuncu. Evlendikten sonra tekrar bir dizide birlikte rol almaları, izleyiciler için de güzel bir sürpriz oldu.

Fakat ne yazık ki iki oyuncunun aynı dizide rol alması için merakla onca yıl beklenmesine karşılık dizi, tahminlerin çok altında reytinglerle ekranda zorlu bir mücadele veriyor! Dizinin başlamadan önce iddialı bir şekilde gündeme gelmesine karşılık beklenen ilgiyi görememesi herkes için şaşırtıcı oldu!

Yıllarca Neslihan Atagül ile yine birlikte dizide oynamalarını isteyenlere Kadir Doğulu'dan haklı serzeniş! 8

Neslihan Atagül’ün Sefirin Kızı dizisinden sonra yeniden ekrana gelmesi ayrı bir sevinç dalgası yaşatırken, eşi Kadir Doğulu ile başrolü paylaşacağı haberi ise bambaşka bir sürpriz olmuştu. Peride Celal’in aynı isimli romanından uyarlanan dizi için iddia da umutlar da yüksekti ama Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin reytinglerde zorlanması hüsran yaşatıyor! Haliyle dizinin sadık izleyicileri final korkusu yaşıyor!

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül, geçtiğimiz günlerde kameralar karşısında diziyle ilgili yaşanan bu süreci değerlendirdiler. Geçtiğimiz hafta Salı gününe alınan ve reytinglerinin biraz daha artması beklenen dizi için endişe duyanların içini serinletecek bir açıklama geldi Kadir Doğulu’dan. Doğulu, dizinin yurtdışı satışlarının başladığını duyururken, bu durumun Gecenin Ucunda’nın devamı açısından önemine de işaret etti. Umutları yükselten bu güzel haberle birlikte sosyal medyada da çok konuşulan Gecenin Ucunda dizisinin ekranda kalması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini de ayrıca vurguladı Kadir Doğulu.

Bu arada iki oyuncuyu ısrarla yeniden birlikte görmek isteyen izleyicilere karşın, ilginin yetersizliği karşısında Kadir Doğulu’nun destek ricası da ayrıca dikkat çekti!

Yıllarca Neslihan Atagül ile yine birlikte dizide oynamalarını isteyenlere Kadir Doğulu'dan haklı serzeniş! 9

“Elimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz. Muazzam, kalabalık bir ekibin çıkartmaya çalıştığı bir içerik oldu. Umuyorum ekranlarda kalmaya ve devam etmeye gayret ile iştirak edecek. Galiba yurt dışında o kadar güzel alıcı bulmaya başladı ki, bizi memnun etmeye başladı. Yurt dışındaki bu başarısını Türk televizyonlarında da görmeyi umut ediyoruz” diyen Kadir Doğulu, izleyiciden açık açık ricada bulunarak izlenme desteği istedi! Doğulu, “Ben bu halkın içerisinden doğmuş ve halkın arasında kalma çabası içerisinde kalan birisiyim. Bu idrakı yaşatmaya çalışıyorum. Benim burada halk tarafından desteğe ihtiyacım var. Bizim dizimiz içerik olarak, kalite olarak dünyada yer buluyoruz. Biz elimizden geldiği kadar bu işi ekranlarda tutmaya çalışıyoruz” ifadesini kullandı.

İzleyicilerin diziyi izleyerek destek vermeleri ricasında bulunan Kadir Doğulu, ayrıca yayıncı kanal Star TV ile görüşmelerinde bir olumsuzluk olmadığını da ayrıca belirtti. TMC Yapım’ın sahibi Erol Avcı ile büyük emek verdiklerini de aktaran Doğulu, ekranda kalmaya çalıştıklarını belirtti.

İşte Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’ün röportajı…