Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kız Kardeş dizisinde kimsenin beklemediği ayrılık kararı!

Üç Kız Kardeş dizisinde kimsenin beklemediği ayrılık kararı!

tarafından ker_def

Kanal D’nin salı akşamları büyük beğeni ile takip edilen dizisi Üç Kız Kardeş, yayınlanan son bölümüyle zirvede yer aldı. Tüm izleyici gruplarında en iyi dereceleri elde ederek gün birincisi olan Üç Kız Kardeş’in çok iyi bir hikaye düzeni ile, çok başarılı reytingler almaya devam ettiğini gözlemliyoruz. Dizinin 27.bölümüyle ilgili sosyal medyada #Türmer ve #ÜçKızKardeş etiketlerine çok sayıda yorum yapıldı.

Bölüme Türkan ve Mine arasındaki yüzleşme damga vurdu. Planlarını birer birer uygulamaya koyan Mine, Somer’i arayıp Türkan’ın hastanede olduğunu söylerken, hastaneye koşan Somer’in bebeğin öldüğünü öğrenmesi duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu. Dizinin bölüm finalinde ise Mine ve Türkan’ın yüzleşmesi ekranlara damga vurdu. Somer’in babasının sırrını öğrenmesinin ardından neler yaşanacağı ise merak konusu oldu.

Dizinin 28. yeni bölümü ile gelecek hafta farklı bir heyecan dalgası yaşatacak. Beklenmedik bir ayrılık kararı herkesi şoke edecek.

Üç Kız Kardeş dizisinde kimsenin beklemediği ayrılık kararı! 7

İclal Aydın ile Reha Özcan ikilisinin canlandırdığı Nesrin ile Sadık ayrılacak mı? Yıllara dayanan ve çocukları ile sınanan bu yuva yıkılacak mı? Üç Kız Kardeş dizisinin 28. bölümünde en çok soru sorulacak konu bu… Dizinin 28. yeni bölüm tanıtımı merak uyandırdı. Bölümün ardından ekrana gelen yeni tanıtımda ise; Türkan’ın Mine’den intikamını yavaş yavaş almaya başladığı ve Mine’yle oynayarak yemesinden gezmesine kadar her şeyi kısıtladığı görüldü.

Mine’nin Türkan’ın çocuğunu öldürmeye kastettiği için tutuklandığı tanıtımda Nesrin ve Sadık arasında yaşananlar da dikkat çekti. Nesrin Sadık’tan özür dilemeye hazırlanırken Sadık’ın ise kendisine boşanma davası açtığını öğrenmesi şok etkisi yarattı. Bakalım yeni bölümde Nesrin ile Sadık arasında özür dilenip her şey tatlıya mı bağlanacak, yoksa boşanma dilekçesi adım adım bir ayrılığı mı tetikleyecek? İzleyip göreceğiz ve aktarmaya devam edeceğiz.

Yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği dizide Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Yiğit Dikmen, Emre Kıvılcım, Eren Öner, Ayça İnci, Güldestan Yüce gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün otururken, senaryosunu Sevgi Yılmaz ve Nilüfer Özçelik kaleme alıyor.

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenesini kazanan “Üç Kız Kardeş” Salı akşamları Kanal D’de..