Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinde Mert Ramazan Demir için ne büyük fedakarlık yapılmış, bir de bu açıdan bakın!

Yalı Çapkını dizisinde Mert Ramazan Demir için ne büyük fedakarlık yapılmış, bir de bu açıdan bakın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisi Star TV ekranında o kadar büyük bir başarı kazandı ki, izleyiciler her yeni bölüm için Cuma akşamlarının gelmesini iple çekiyor. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, yine bir Gülseren Budayıcıoğlu hikayesinden oluşturuldu.

Çapkın bir genç adamın, aile büyükleri tarafından belirlenen genç bir kadın ile evlendirilmesi üzerine kurulu olan hikayede, kadının ne istediğinin pek de sorulmaması, aile büyüklerinin onlar adına karar vermesi durumu işleniyor. Türkiye’de çok yaygın olan bu evlilik tarzının yansımaları Yalı Çapkını dizisinin en büyük itici gücü de oldu.

Toplumda zaten yaşanan ve özellikle de genç kızlar için büyük bir soruna da dönüşen bu tür evlilikler hala çok yaygın şekilde yaşanıyor. İşte böyle etkili bir hikaye olunca ve bir de gerçek yaşanmış bir öykü izleyicilerle buluşunca Yalı Çapkını dizisinin etkisi de çok büyük oldu.

OGM Pictures imzasını taşıyan Yalı Çapkını dizisinin konseptini oluşturan ve kendi yazdığı hikayenin senaryolaştırılmasına katkıda bulunan Gülseren Budayıcıoğlu, çok önemli bir detayı da açıkladı.

Yalı Çapkını dizisinde Mert Ramazan Demir için ne büyük fedakarlık yapılmış, bir de bu açıdan bakın! 8

OGM Pictures şirketinin sahibi Onur Güvenatam ile oyuncu seçimi konusunda çok katı kuralları olduğunu ve hangi role kimin uyacağını belirledikten sonra o ismi mutlaka kazanmaya çalıştıkları Gülseren Budayıcıoğlu’nun açıklamaları ile ortaya çıktı.

Bu noktada Yalı Çapkını dizisinden örnek veren Budayıcıoğlu, şöyle konuştu: “Mesela Yalı Çapkını için de çok uğraştık. Hatta bu yüzden çok da geciktik. Doğru insanlar oynasın bu karakterleri. Hatta bu yüzden çok geciktik, bir türlü çıkartamadık. Çünkü oyuncu bekliyoruz. İşi bitsin ki bize gelsin. Onun yerine birini almıyoruz.”

Gülseren Budayıcıoğlu, Yalı Çapkını dizisinin Ferit’i olarak son dönemin en çok konuşulan genç ismi Mert Ramazan Demir’den bahsediyor… Yaz döneminde Yalı Çapkını dizisi için görüşmüş olsa bile genç oyuncu, Şahmaran isimli Netflix projesi de olduğu için tüm dizi ekibini bekletmişti.

Yalı Çapkını dizisinde Mert Ramazan Demir için ne büyük fedakarlık yapılmış, bir de bu açıdan bakın! 9

Şahmaran dizisindeki rolünü tamamladıktan sonra Yalı Çapkını dizisinin setine geçen ve hiç de dinlenmeden bu süreçte yoğunluk yaşayan Mert Ramazan Demir, dizi ortaya çıktıktan sonra ne kadar başarılı bir seçim olduğunu ortaya koydu.

Gülseren Budayıcıoğlu da bu sözleri ile Mert Ramazan Demir’in rol için özel olarak seçildiğini ve onu kazanmak adına da dizinin ekrana planlanandan daha geç gelmesine de katlandıklarını ifade etti.