Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Farah dizisinde Engin Akyürek ve Demet Özdemir partnerliği için ilk bilgiler olumlu!

Benim Adım Farah dizisinde Engin Akyürek ve Demet Özdemir partnerliği için ilk bilgiler olumlu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir süre önce gündeme gelen ve sarsıcı bir hikayenin anlatılacağı uyarlama dizi Benim Adım Farah merakla bekleniyor. Dizinin ismi ilk olarak Aslı Enver ile anılmıştı. Yapımcılığını O3 Medya’nın yaptığı üstlendiği dizi orijinal Arjantin yapımı bir dizi. Ülkede La Chica Que Limpia ismi ile yayınlandığı dönemde çok konuşulan dizinin daha sonra ABD uyarlaması The Cleaning Lady ismiyle çekildi.

Büyük ilgi gören dizinin bu kez Türkiye uyarlaması Fox TV için hazırlanmaya başlandı. Dizinin oyuncusu olarak Aslı Enver’in ismi ön plana çıkmıştı. Sıradan bir temizlikçi kadının, aslında mafya ile mücadele eden ve seri cinayetler işleyen bir karakter olduğunun anlatıldığı diziden Enver’in hamile olması sebebiyle ayrıldığı bir anda gündeme düştü!

Geçtiğimiz günlerde bir süredir beraber olduğu iş insanı Berkin Gökbudak ile ani bir evlilik yapması dikkatleri çekmişti. Ardından oyuncunun hamile olduğu iddialarından sonra Benim Adım Farah dizisinden ayrılması ile birlikte herkesi şaşırtan gelişmeler yaşandı.

Benim Adım Farah dizisinde Engin Akyürek ve Demet Özdemir partnerliği için ilk bilgiler olumlu! 9

Bu arada sezonun en dikkat çekici yapımlarından birisi olması muhtemel Benim Adım Farah dizisinin oyuncu kadrosuyla ilgili de hızlı bir gelişme yaşandı! TV Eleştirmeni ve Köşe Yazarı Sina Koloğlu, diziyle ilgili verdiği son bilgilerle hayli karışık olan duruma açıklık getirdi!

Koloğlu’nun yaptığı araştırmalar neticesinde ulaştığı bilgilere göre Aslı Enver’in yerine Demet Özdemir’e teklif götürüldü. Partneri olarak da Engin Akyürek’in ismi ön plana çıktı. Sina Koloğlu, aldığı bilgilere göre bu iki ismin dizinin başrolü olarak daha önce Aslı Enver ile birlikte Fırat Tanış’ın anıldığına da dikkat çekiyor.

Benim Adım Farah dizisinde Engin Akyürek ve Demet Özdemir partnerliği için ilk bilgiler olumlu! 10

Sina Koloğlu, her ikisi de Disney Plus ile anlaşmalı olan Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in, dijital platformun bir tek açık kanal olarak Fox TV için çekilecek dizilerde oynamalarına izin verdiğine işaret ediyor ayrıca! Çekimlerine bir, bir buçuk ay gibi bir süre içinde başlanacağı ifade edilen Benim Adım Farah dizisiyle ilgili ilk net bilgileri veren Koloğlu, özellikle Demet Özdemir’in yeniden açık kanalda bir dizide oynamasını bekleyen hayranları için güzel bir müjde vermiş oldu! Başrolü paylaşacağı isim Engin Akyürek’e de konuyu sorduğunu ve teklif götürüldüğünü belirttiğini aktarıyor Sina Koloğlu.

Benim Adım Farah dizisinde Engin Akyürek ve Demet Özdemir partnerliği için ilk bilgiler olumlu! 11

Özdemir, ekrana en son tv8 için çekilen Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle gelmişti. Daha sonra Disney Plus için çekilen Dünyayla Benim Aramda dizisinde oynamıştı. Engin Akyürek de en son Disney Plus’ın Kaçış dizisiyle gündeme geldi. Oyuncu, aynı zamanda hikayesini de yazdığı dizi ile uluslararası arenada da büyük bir ilgiyle takip edildi.

Şimdi iki oyuncunun hayranları, başarılı performanslarıyla rol aldıkları yapımlarda dikkat çeken bu iki oyuncunun partnerliğini heyecanla bekliyor. İlk gelen bilgilere göre ikilinin birlikte oynamayı kabul ettikleri de anlaşılıyor. Benim Adım Farah dizisi, bir kaç ay sonra ekrana gelmeye başladığında sezonun da çok sarsıcı bir hikayesi olmasının yanı sıra başrolleriyle de çok konuşulacağı tahminleri yapılıyor şimdiden…